“Люблю зиму”: співачка Злата Огнєвіч показала, як може дозволити собі шикувати на зимовому відпочинку

Злата Огнєвіч показала фотографії зі свого відпочинку в Карпатах, куди вона завітала після свого туру по всій Україні. Дівчина позує для фото на фоні засніженої вулиці.

Українська співачка Злата Огнєвіч поділилася з прихильниками своїм відпочинком у Карпатах. Дівчина вирішила дозволити собі відпочинок після туру по Україні, що нещодавно закінчився. На фото дівчина позує на фоні засніженої вулички у Драгобраті в Капратах. Для прогулянки вона обрала яскраву шапку жовтого кольору, чорний пуховик та взуття разом із сірими штанами.

“Ніколи не думала, що полюблю зиму”, – написала Злата в описі під фото.

Злата Огнєвіч похизувалася відпочинком на курорті
Злата Огнєвіч похизувалася відпочинком на курорті

Крім новин про відпочинок, Мережа досі не вщухає після недавніх слів Маші Єфросиніної про Злату. Під час нового випуску “Дорослих дівчаток”, вона з Ольгою Поляковою обговорювали якусь співачку, що не дуже добре говорить про них, але в Мережі здогадалися, що мова йде саме про Огнєвіч.

Маша розповіла, що Злата почала поливати брудом її та Ольгу Полякову, бо вони поїхали за корднон з початком повномасштабного вторгнення, але сама не раз просила телеведучу їй допомогти. Так стало відомо, що Огнєвіч писала Маші з проханням опублікувати її нову пісню або кліп у себе на сторінці в соціальних мережах, щоб якомога більше людей побачило її новий реліз, але Марія такі повідомлення ігнорувала.

Маша Єфросиніна обговорила Злату Огнєвіч
Маша Єфросиніна обговорила Злату Огнєвіч

“Я нічого не відповідала, а навіщо? Ти поливаєш мене брудом, кажеш, що я така-сяка, а потім просиш виставити свою пісню, яка мені, відверто кажучи, зовсім не подобається. Чи в людини зовсім немає клепки у голові?”, – здивувалась Єфросиніна.

Крім цього, дівчина сказала, що Злата просила, щоб прихильники Єфросиніної проголосували за неї у Нацвідові “Євробачення”, але це прохання теж залишилось без уваги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини