Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла прихильникам, як їй вдалося схуднути на 35 кілограмів

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла, як їй вдалося схуднути на рекордних 35 кілограмів. Дівчина розповіла про це в одному з інтерв'ю.

Телеведучий Слава Дьомін завітав в гості до Олександри Заріцької та розпитав її про подробиці з особистого життя.

Співачка Олександра Заріцька схудла на 35 кілограмів. Після свого перевтілення вона вирішила серйозно зайнятися своїм здоров’ям, харчуванням та іншими моментами свого здорового життя. Рішення про схуднення до неї прийшло після того, як вона відчула важкість у пересуванні та побутових речах.

“В моєму житті настав такий період, що я не могла нормально ходити, мені було важко співати, тому я вирішила, що потрібно зайнятись своїм здоров’ям. Здоров’я в кожної людини повинне бути в пріоритетіі”, – зізнається співачка.

Олександра Заріцька розповіла, чому вирішила схуднути
Олександра Заріцька розповіла, чому вирішила схуднути

Попри те, що вона дуже сильно схудла і змогла це зробити завдяки дієтам та слідкуванням за своїм здоров’ям, дівчина не зізнається в тому ,яка в неї була початкова вага. На думку дівчини, вага – це просто цифра і кожен її сприймає по-різному. Люди повинні побачити зміни в собі під час свого схуднення, навіть якщо на вагах немає великих змін.

Крім цього, Слава дізнався, чому дівчина досі не завела собі стосунків. Саша розповідає, що вона ставить свою кар’єру вище за все, а чоловіки не готові приймати такий стиль життя, бо їм не хочеться бути на другому місці. Співачка навіть жодного разу не зізнавалася в коханні.

Олександра Заріцька розповіла, як їй вдалося схуднути
Олександра Заріцька розповіла, як їй вдалося схуднути

“Я трішки боягузка, в цьому плані з мене не потрібно брати приклад. Навіть у кіно часто показують те, як жінки та чоловіки роблять перший крок, а я от не можу наважитися першою на те, щоб почати говорити про свої почуття. Я буду довго чекати першого кроку, але сама його не зроблю ніколи. Отака я”, – розповідає Заріцька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини