Зірка “Ліги Сміху” Ігор Ласточкін зізнався, на що готовий заради грошей: “Я взагалі цього не цураюся”

Відомий український гуморист та зірка "Ліги Сміху" висловився про те, на що він готовий заради грошей. Виявилось, що Ігор Ласточкін не боїться засучити рукава й заробити кошти

Ігор Ласточкін здобув популярність на сцені КВК, а пізніше знімався у комедійних українських проєктах та виступав на сцені гумористичного шоу “Ліга Сміху”. Крім того, основним джерелом доходу знаменитості були корпоративи. У нещодавньому інтерв’ю для Анни Олицької зірка зізнався, що у разі чого готовий на будь-яку роботу.

Так, з початком повномасштабної війни зірки зіткнулись з відсутністю роботи, адже всі розважальні концерти перетворились на благодійні, а гроші чимало артистів віддавали на волонтерство та благодійність. Ігор Ласточкін не став виключенням, тому, зізнався гуморист, якщо корпоративів ще довго не буде, він готовий працювати на будь-якій роботі.

Ігор Ласточкін зізнався, де готовий працювати
Ігор Ласточкін зізнався, де готовий працювати

Мені байдуже, де працювати. Думають, може я зірка й не піду працювати на просту роботу. Я взагалі цього не цураюся, не боюся… Що хочете, те й буду робити

– висловився в інтерв’ю для Анни Олицької Ігор Ласточкін.

Відомий український гуморист також додав, що раніше він вже працював на різних роботах, які не стосуються його основної професійної діяльності. За словами Ласточкіна, він був й офіціантом, і на будівництві працював. Знаменитість зауважив, що він вміє все, а тому заробити гроші не стане для нього проблемою.

Ласточкін зізнався, що буде робити у разі відсутності корпоративів
Ласточкін зізнався, що буде робити у разі відсутності корпоративів

До слова, родина українського гумориста, дружина та син Радмір, наразі живуть за кордоном. У США дитина Ласточкіна навчається в американській школі, а Анна Португалова, кохана артиста, може спокійно влаштуватись на роботу. Зірковій родині вистачає коштів на проживання в Америці. Ігор Ласточкін віддав дружині в дорогу деякі збереження, а син навчається безкоштовно й так звані отримує фудкарти, які значно спрощують життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини