Сопонару з “Кварталу” після новини про весілля з британцем прокоментувала побут: “Слава богу, що немає дитини”

Відома українська гумористка та зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару пригадала, в який момент відчула полегшення від того, що у неї немає дітей

Ірину Сопонару знають в Україні як талановиту та харизматичну актрису, а також гумористку й зірку “Ліги Сміху” та “Жіночого кварталу”. Сьогодні розважальна діяльність в рідній країні зірки стоїть на павзі, а сама артистка живе у сестри в Великобританії. У новому інтерв’ю для Анни Олицької зірка прокоментувала своє особисте життя, а саме – чи готова вона стати мамою.

За словами знаменитості, вона дуже прагне відчути всі радощі материнства, проте відчуває сильний страх народжувати під час повномасштабної війни. Ірина Сопонару зізналась, що відчула серйозне полегшення, коли в лютому почався наступ російської армії й вона перетинала кордон без дитини.

Ірина Сопонару зізналась, чи готова стати мамою
Ірина Сопонару зізналась, чи готова стати мамою

Моя перша думка, коли почалася війна і я пішки йшла через кордон, була про те, що слава богу, що в мене немає дитини. Було б все те саме, тільки з дитиною

– прокоментувала відома українська актриса та гумористка Ірина Сопонару.

Крім того, знаменитість висловила свою позицію: народжувати вона хоче в Україні, але поки не бачить безпечної можливості втілити свої прагнення. Ба більш, зірка зазначила, що вважає жінок, які народжували дітей у підвалах під час тривог і бомбардувань, справжніми героїнями.

Ірина Сопонару зі своїм бойфрендом Рісом з Великобританії
Ірина Сопонару зі своїм бойфрендом Рісом з Великобританії

Нагадаємо, що раніше відома українська гумористка розповідала, що вже замислювалась над весіллям зі своїм коханим Рісом з Великобританії. Ба більш, зіркова пара обговорювала, коли найкраще влаштувати свято та навіть говорили стосовно варіанту не лише народити дітей, а й усиновити.

Так, восени Ірина Сопонару зізналась в інтерв’ю для ЖВЛ, що довго була не готова до весілля, але потім раптом прийшло усвідомлення – вона знайшла того самого, з ким хоче провести решту життя. Втім, розповіла журналістам гумористка, вони з Рісом не хочуть влаштовувати весілля, коли в Україні триває війна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини