Раптово згадала, що українка: співачка-зрадниця Asti в соціальних мережах висміяла українські слова

Співачка Asti, яка активно будує свою кар'єру в росії і мовчить про вторгення в рідній країні раптом згадала, що вона українка у соціальних мережах.

Екс-учасниця відомого дуету Artik & Asti Анна Asti з початком повномасштабного втогрення не сказала жодного слова про воєннії дії з боку країни-агресора та продовжує будувати свою кар’єру саме в росії.

Попри таку гру в мовчанку, Анна раптово в соціальних мережах пригадала, що вона родом з України і вирішила зіграти зі своїми прихильниками в гру “Відгадай слово”. Дівчина на початку відео-ролика розповіла, що вона родом в України і хотіла б розповісти прихильниками про найсмішніші, на її думку, українські слова.

@asti

А какие языки знаете вы? ☺️ пиши в комментариях ⬇️ #расскажународном

♬ Феникс – ANNA ASTI

“Гра” заключалася в тому, що вона називала українське слово, робила певну паузу і називала аналог слова російською мовою. Серед слів були: парасолька, ліхтарик та підозра. Така вікторина не сподобалася українським користувачам, які також побачили це відео в своїх рекомендаціям в мережі ТікТок.

Українські користувачі цієї соціальної мережі не стали мовчати та засипати її гнівними коментарями, тому що були дуже обурені такою поведінкою зрадниці:

  • “Навіть Лорак таким не займалася”,
  • “Хай запише собі ще два смішних слова: тупа п**зда”,
  • “Матінко, ми з нею навіть з одного міста”,
  • “Певно, в Україні крадуть унітази для того, щоб зробити Асті зуби”.

Нагадаємо, що з початком вторгення співачка Анна Дзюба (справжнє ім’я) перебувала разом із сім’єю в Україні і потрапила під обстріли, через що була вимушена проводити час в підвалі. Після такого досвіду вона вирішила все кинути та повернутись назад до росії і не згадувала жодних подій, які побачила під час свого перебувала на рідній землі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини