Підстригла чубчик і зачісує його в сторони: Марічка Падалко зробила невдалий експеримент зі стрижкою

Марічка Падалко стала справжнім прикладом для наслідування для багатьох українок. Дізнайтеся, як змінилася зірка та як тепер виглядає її стрижка.

Марічка Падалко — одна з улюблених ведучих українців. Знаменитість почала свою кар’єру ще у 2000-х і нині стала справжньою суперзіркою екрану, яка вражає професіоналізмом.

Візитівкою дикторки новин стала її зачіска — акуратне каре темного кольору. До речі, зірка завжди притримувалася свого образу і навіть не експериментувала з відтінком, як-от її не менш відома колега Алла Мазур, яка була і руденькою, і брюнеткою, а тепер стала платиновою білявкою.

Втім, модні трансформації не обходять і дружину Соболєва. Зірка показала в Інстаграмі, що тепер носить подовжені локони, а чубчик зачісує у різні боки, аби підкреслити текстуру зачіски.

Та прихильники навіть не помітили різниці. До речі, якщо придивитися до стилю Марічки, можна помітити, що вона все ж таки вдавалася до змін, але таких, які б не зіпсували її фірмового образу.

Марічка Падалко зробила невдалий експеримент зі стрижкою

Пробує зірка експериментувати зі своєю довжиною. Лише порівняйте її фото часів молодості та нещодавню відносно світлину. Коротке волосся додає пишності шевелюри знаменитості і підкреслює її характер.

Схоже, любов до короткого волосся у неї з дитинства. Раніше ведуча ділилася архівними фото, де показувала, як виглядала маленькою. Щоправда, у підлітковому віці вона все ж таки відпустила косу. Такою її, мабуть, пам’ятають лише найрідніші.

Марічка Падалко зробила невдалий експеримент зі стрижкою

Нагадаємо, що зараз Марічка чекає з фронту повернення свого коханого Єгора Соболєва. Чоловік з перших днів війни пішов захищати Батьківщину. Він готувався до можливого наступу росіян та проявив велику мужність відбиваючи Ірпінь та інші маленькі містечка Київщини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини