“Похід до РАГСу”: Володимир Ярославський у смокінгу, а Мартиновська у святковій сукні показали головне (ФОТО)

Прихильники давно підозрюють Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську у стосунках. Нещодавно знаменитості показали нове спільне фото, яке натякнуло на відносини зірок.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська познайомилися завдяки своїй професії, а проєкт “МастерШеф” і взагалі зв’язав цих зірок на довгі роки.

Вже не перший рік фанати кулінарів підозрюють, що між ними є романтичні стосунки, адже на те натякають і спільні фото, поїздки та робота. Щобільше, відомий кухар знайомий з дочкою своєї колеги та дуже добре ставиться до дитини потенційної обраниці.

Ольга Мартиновську розлючили в Мережі
\\\\Володимир Ярославський у смокінгу, а Мартиновська у святковій сукні показали головне

І хоча самі знаменитості не зізнаються у тому, чи є у них відносини, у мережі всі все давно вирішили за них. Нещодавня публікація у нарядних костюмах побудила фанатів запитати про одруження напряму. У коментарях написали:

  • “Таки похід до РАГСу стався?”
  • “Рідко таке пишу, але як ви підходите один одному! Така чудова пара”
  • “Сподіваюсь це ви нарешті в відомий заклад реєстрації шлюбу”
  • “Не знала що ви — пара. Та ви чудові”

Втім, навіть на честь свята Ольга та Володимир не стали розповідати, чи правда, що вони зустрічаються.

Цікаво, що про перший шлюб Мартиновської дуже добре відомо. З колишнім обранцем вона познайомилася саме завдяки своїй професії. Бурхливий роман переріс у серйозні стосунки, адже у подружжя народилася донечка. До речі, навіть попри розлучення, маленька Віра має змогу спілкуватися зі своїм батьком.

Пан Ярославський же не ділиться інформацією про те, чи мав коли-небудь шлюб. За його сторінками у соціальних мережах також важко відстежити хоч якісь фото, пов’язані з його колишнім життям.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська майже одразу після початку війни виїхала за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини