“Я стала заручницею ситуації”: зрадниця Ані Лорак дала інтерв’ю та поскаржилася на тяжке життя в Україні

Співачка-зрадниця Ані Лорак розповіла про своє тяжке життя в Україні і чому їй довелося поїхати. За словами жінки, в неї не було іншого вибору.

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак дала інтерв’ю російській пропагандистці на You-Tube каналі “Альона, блін”. Зірка розповіла про ситуацію з відміною концертів, про помилку стосовно тверджень про її допомогу Україні та тяжке життя та Батьківщині. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому ж Лорак так складно жилося на рідній землі.

Ситуація навколо Ані Лорак почала загострюватися ще з початком повномасштабного вторгення. Співачка не стала говорити війну в Україні, вона не давала ніяких інтерв’ю і обрала позицію мовчання. Повномасштабне вторгення росії в Україну впродовж інтерв’ю зрадниця називає “сталося те, що сталося”, не говорячи про це прямо.

“Що казати, тато там, брати – один там, інший там. Хочеться про це сказати, а потім ти розумієш, що ти артист і на тебе всі дивляться. Потрібно давати нові сили. Я все літо відволікалась, поглибилась в пошуки себе і намагалась зрозуміти хто я в цій ситуації” – розповідає співачка.

Лорак розповіла про складне життя в Україні
Лорак розповіла про складне життя в Україні

Пізніше, Лорак почали звинувачувати в тому, що вона надсилає гроші Збройним Силам України, але жінка нічого не підтверджувала. Вона вирішила не звертати увагу на звинувачення, але коли справа торкнулася відміни її концертів, вона “заворушилася” і почала виправдовувати себе.

Зірка влаштовувала онлайн-концерт і отримані кошти надіслала жінкам та дітям, які постраждали від війни та залишились без даху над головою.

“Я мама, в мене немає грошей, щоб побудувати їм будинок, тому я просто співала і просила допомогти цим жінкам”, – додає зрадниця.

Лорак розповіла, як її цькували в Україні
Лорак розповіла, як її цькували в Україні

На фоні цього Ані Лорак розповідає, що тема війни стосується її напряму, але вона хоче триматися подалі від теми війни і не приписувати собі якісь заслуги і навпаки. За її словами, вона завжди була артистом, а не політиком, саме тому вона покинула Україну.

Про своє “тяжке” життя в Україні співачка говорить з сумом. В 2014 році почалося вторгнення в Україну і її поставили перед вибором: або припинити виступати в росії і висвітлювати події, які вони є, або зробити навпаки. Щоб зберегти собі тепленьке місце в росії, вона вирішила переїхати.

Ані Лорак зізналася, як її змусили покинути Україну
Ані Лорак зізналася, як її змусили покинути Україну

“Грубо кажучи, я мала обмежити свою творчість та перетворитися в артистку, яка каже те, що їй кажуть. Бог дав мені талант співати в цілому світі. Я не могла продовжувати концерти в Україні, бо мені зривали їх. Я зі своїми словами про щастя і добро не влаштовувала нікого, а я не можу говорити щось інше, я артист! В росії я отримала підтримку і знайшла справжню опору”, – розповідає зірка.

Залишок розмови базувався на словах про мир та добро, але жодного прямого слова про війну не було сказано. Можна помітити, що співачка живе у своїй інформаційній бульбашці і їй так комфортно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини