“Не знайдемо золотої середини”: Анатолій Анатоліч поділився враженням про роботу на Поплавського

Популярний український телеведучий та блогер розповів, що влаштувався на роботу до Михайла Поплавського і які враження з нього залишились після співпраці.

Анатолій Анатоліч – відомий український телеведучий та блогер. Чоловік активно займається спортом, веде благодійну діяльність, а зараз стало відомо, що хлопець викладатиме свій автрський курс з тележурналістики та сучасних медіатехнологій в київському університеті культури, ректором якого є Михайло Поплавський.

Раніше чоловік працював на телеканалі “Україна”, але після його закриття він залишився без роботи. Зараз Анатоліч хоче відновити свою трудову діяльність, тому й вирішив піти попрацювати в університеті для того, щоб налагодити стосунки з молодим поколінням і мати можливість чомусь навчити майбутніх журналістів.

Анатолій Анатоліч розповів враження від роботи на Поплавського
Анатолій Анатоліч розповів враження від роботи на Поплавського

Як розповідає сам Анатолій Анатоліч, йому вже 39 років і йому вже пора подумати про трудову книжку. Зараз його трудова книжка буде в університеті, тому він матиме змогу викладати студентам курс з тележурналістикию. Основна його мета – спілкування зі студентами, від яких він планує отримати велику порцію позитивної енергії.

“Насправді, мені цікаво поспілкуватися зі студентами. Я від них черпаю енергію і якщо є можливість поділитися, чому й ні. Для мене це хобі, яке мені дуже подобається”, – розповідає Анатоліч.

Крім цього, чоловік розповів, як для нього проходив процес українізації. Для телеведучого це відбувалося гармонійно і так має бути в кожного українця. Анатолій родом з Кривого Рогу, де не дуже говорили українською, але йому вдалося адаптуватися та почати говорити рідною мовою.

“Ми не знайдемо золотої середини, якщо не буде якихось крайнощів. У мене це сталося саме собою”, – каже телеведучий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини