“Нарешті вдвох”: нова дружина екс-чоловіка Лорак Мурата Налчаджиоглу потішилася, що зірка забрала свою дочку

Колишній чоловік Ані Лорак нарешті знайшов своє щастя. Втім, у багатьох прихильників пари поп-діви та Мурата Налчаджиоглу досі виникають питання стосовно минулого обранця співачки.

Ані Лорак одружилася зі своїм чоловіком Муратом у 2009-му році, а за 10 років після свого весілля пара гучно розлучилася. Заради того, щоб змінити штамп у паспорті, співачка, яка на той момент вже мешкала у москві, навіть приїхала у Київ.

Час йшов, прихильники все ще сподівалися, що знаменитості возз’єднаються, але дива не сталося. Згодом колишній поп-діви таки знайшов собі нову обраницю. Нею стала також українка, не така медійна персона, як артистка. Лілія Реус займається візажем і з нею ефектний турок зустрічався не один рік до того, як повести під вінець.

Цікаво, що на весіллі, яке відбулося вже цього червня, не була присутня дуже важлива для Мурата людина — його маленька дочка від колишнього шлюбу, Софія. І хоча відомий батько привітав її з Днем народження навіть у своєму Інстаграмі, у мережі запідозрили, що Налчаджиоглу може не спілкуватися зі своєю дитиною. Ці чутки підігрілися ще й світлиною нинішньої милої знаменитості, яка показала фото з відпочинку, що підписана недвозначно:

“Вечеря із чоловіком. Нарешті ми вдвох”, — підписала вона світлину.

Нова дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася відпочинком без дітей

У коментарях полилися звинувачення про те, що Лілія начебто увела чужого чоловіка, батька з родини. Втім, сама новоспечена дружина Мурата навпаки доводить зовсім протилежне. У сторіз вона показала кадри зі спільного відпочинку, де Софія, як раз таки присутня та невимушено проводить час з новими родичами.

Нова дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася відпочинком без дітей

Нагадаємо, що екс-чоловік Ані Лорак категорично засудив війну в Україні та весь час не приховує, що підтримує нашу державу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини