Дочка Ребрик у гримі, а Лорак з кілометровим манікюром: покоління зіркових дітей, які ростуть інстадівами

Як зіркові батьки виховують своїх дітей та що дозволяють робити зі своєю зовнішністю? Які манікюри робить собі дочка Лорак і чому Ребрик не проти гриму для своєї наступниці?

Зіркові діти. Тема виховання наступників відомих акторів, співаків та інших артистів — дуже популярна, адже всім цікаво, якими виростуть наступники найвеличніших і найталановитіших. Чимало хто вважає, що нащадки знаменитостей раніше дорослішають, адже мають більший доступ до різних суспільних благ, подорожей, більше бачать, більше вивчають. Є і контрпротилежна думка про те, що богемний спосіб життя начебто “псує” дитят.

Так чимало противників Ані Лорак висловилися негативно про те, що зірка дозволяє своїй дочці Софії робити довгий манікюр з нарощеними нігтями. Дівчинці всього лише 12 років і у мережі вважають, що так підкреслювати вроду їй ще зарано. Розкритикувати також і модне фарбування волосся Соні, яке вона продемонструвала на відпочинку в гостях у тата, у Туреччині.

Ані Лорак показала вечірку, яку влаштувала для доньки в день її народження
Покоління зіркових дітей, які ростуть інстадівами

Цікаво, що і Лілія Ребрик дозволяє своїй старшій дитині робити зовсім дорослі макіяжі. Ведуча показала все у сторіз в Інстаграмі. Її донька Діана народилася у 2012-му році. Зараз, схоже, у неї вже почався підлітковий перехідний період, у якому вона намагається визначити всі свої нові вподобання.

Дівчинка дуже артистична, обожнює позувати перед камерою та пробувати нове. Мама є показала, який макіяж зробили її маленькій принцесі. З брасматиком, стрілками та помадою наступниця зірки виглядає досить по-дорослому.

“Як це можна витримати?”, — пише відома ненька, яка дивується, що її крихітка так швидко виросла.

Покоління зіркових дітей, які ростуть інстадівами

До речі, сестричка Діани також вже не карапуз. Ребрик повідомила, що наступного року її молодша дочка стане першокласницею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини