Євген Клопотенко назвав суму, яку витрачає у місяць: холостяку потрібно більше, ніж Анатолічу з трьома дітьми

Відомий український кулінар і зірка шоу "МастерШеф" розповів, скільки витрачає грошей на місяць та з яких пунктів складається його щомісячний бюджет. Зірка витрачає більше за багатодітного Анатоліча

Євген Клопотенко, відомий український кулінар та успішний ресторатор, розповів про свої місячні витрати. У новому інтерв’ю для видання “РБК-Україна” знаменитість зізнався, що живе на широку ногу, але може обійтись і на мінімальну суму для виживання. Євген Клопотенко перерахував, на що саме витрачає суму, що сягає майже 200 тисяч гривень.

За словами знаменитого кулінара, найдорожче йому обходиться утримувати власного водія та особисту помічницю. Втім, зараз без цих людей кулінар не уявляє свого життя. Знаменитість зізнається, що платить своїм найманим працівникам від 30 до 40 тисяч на місяць. Клопотенко пояснив, що вони допомагають йому ефективно працювати та не відволікатись на речі, що є не такими важливими.

Кулінар і ресторатор Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць
Кулінар і ресторатор Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

За загальними підрахунками Євгена Клопотенка, у місяць він може витрачати від 160 до 180 тисяч гривень на місяць. Крім оплати праці найманих працівників, у цю суму також входить орендна плата квартири, в якій зірка проживає, а також витрати на харчування. Євген Клопотенко також зізнався, що завжди допомагає своїм батькам і регулярно надсилає їм гроші.

Не менше грошей відомий український кулінар витрачає на купівлю одягу – за словами знаменитості, на це задоволення він може витратити близько 40 тисяч. Крім того, у новому інтерв’ю Євген Клопотенко зазначив, що витрачає гроші на бензин та непередбачувані розходи, втім точну суму називати не став.

Євген Клопотенко зізнався, скільки може витрачати грошей на життя кожного місяця
Євген Клопотенко зізнався, скільки може витрачати грошей на життя кожного місяця

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен Анатолій Анатоліч вже розповідав про свої щомісячні витрати. За словами знаменитості, він кожного місяця витрачає щонайменше 100 тисяч гривень, а така сума йде на забезпечення комфортного життя трьох дітей, двох матерів, домашніх улюбленців. Витрачає артист гроші і на дружину та себе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини