Перша леді Олена Зеленська чесно зізналась, коли востаннє добре відпочивала у часи війни: “Ось це було класно”

Перша леді України у свіжому інтерв'ю розповіла про те, як відпочиває у часи повномасштабної війни. За словами Зеленської, лише нещодавно їй вдалось відновити сили

Дружина чинного українського президента Олена Зеленська у новому інтерв’ю для видання “ВBC News Україна” відповіла на чимало цікавих запитань. Зокрема, перша леді України висловилась про те, як відпочиває у часи повномасштабної війни та чи вдається їй достатньо спати вночі. За словами Зеленської, здоровий і міцний сон трапляється вкрай рідко, адже його часто переривають тривоги та вибухи.

У часи великого вторгнення для родини першої леді та її чоловіка, президента, відпочинок у традиційному значенні цього слова втратив свій сенс. Володимир та Олена Зеленські, за особистим зізнанням у різних інтерв’ю, сплять доволі мало, адже виконують державний обов’язок. Втім, навіть невелика кількість годин, відведена на сон, іноді скорочується до критичних цифр.

Олена Зеленська у новому інтерв'ю розповіла про відпочинок у часи повномасштабної війни
Олена Зеленська у новому інтерв’ю розповіла про відпочинок у часи повномасштабної війни

У ході інтерв’ю для видання “BBC” журналіста Ялда Хакім поцікавилась у першої леді, коли вона востаннє висипалась. Олена Зеленська зізналась, що востаннє добре поспати вночі їй та її родині вдалось декілька днів тому. Тоді, розповіла перша леді, їм просто пощастило, адже вночі не було ані повітряних тривог, ані роботи ППО, ані вибухів.

Олена Зеленська зізналась, чи вдається їй добре висипатись та як її родина відпочиває
Олена Зеленська зізналась, чи вдається їй добре висипатись та як її родина відпочиває

За словами Зеленської, для кожного українця такі моменти є неоціненними та буквально унікальними. Перша леді розповіла, що наступного ранку після такого відпочинку вона мала вихідний і змогла прокинутись самостійно та без будильника – тоді, коли її організм повністю відновив свої сили.

“Це унікальні випадки, вони не завжди бувають… в суботу прокинулася тоді, коли прокинулася. Без будильника і без нічної біганини в підвал. Ось це було класно”, – зізналась в інтерв’ю дружина чинного президента України Олена Зеленська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини