Чому Ані Лорак виводить свою доньку на сцену, а Тіна Кароль не співає дуетом із сином: сімейні перипетії

Відома українська співачка Тіна Кароль виховує сина Веніаміна, який відвідує старші класи школи. Чому зіркова мама не намагається прищепити йому любов до творчості?

Ані Лорак, колись популярна та шанована в Україні артистка, нині виховує в росії доньку від свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. У своєму юному віці Софія Муратівна вже встигла захопитись творчістю та артистичною діяльністю. Того ж самого не скажеш про сина Тіни Кароль, відомої української співачки. Що відомо про хобі й захоплення сина й доньки популярних артисток?

Донька Ані Лорак

Наприкінці вересня скандально відома співачка Ані Лорак відзначила свій день народження. На честь особистого свята знаменитість вирішила влаштувати сольний концерт. Під час заходу зірка російської естради співала пісні, приймала квіти та вітання. Втім, на сцену Ані Лорак вийшла не одна, а запросила з собою і свою доньку Софію Налчаджиоглу.

Ані Лорак виховує в доньці від Мурата Налчаджиоглу любов до творчості та виступів на сцені
Ані Лорак виховує в доньці від Мурата Налчаджиоглу любов до творчості та виступів на сцені

Дівчинка разом зі своєю мамою виступила на великій сцені. Поки Ані Лорак співала власні хіти, її донька стояла поруч і навіть підспівувала. В один момент артистка подала доньці мікрофон, а Софія намагалась попасти в мелодію, яка грала на фоні. Хоча дівчина нервувала, було видно, що виступати на сцені їй дійсно подобається.

Син Тіни Кароль

Ікона української попмузики Тіна Кароль виховує сина Веніаміна, який, на відміну від доньки Ані Лорак, творчістю не захоплюється. Знаменитий нащадок, якого артистка народила у шлюбі з покійним Євгеном Огіром, продюсером і коханим чоловіком, навчається за кордоном. Веніамінові більше подобаються точні науки.

Тіна Кароль самостійно виховує сина Веніаміна, якого народила від свого загиблого чоловіка Євгена Огіра
Тіна Кароль самостійно виховує сина Веніаміна, якого народила від свого загиблого чоловіка Євгена Огіра

Втім, хист до творчості у зіркового нащадка все-таки є. Раніше зіркова мама розповідала, що її син Веніамін у вільний час полюбляє грати на фортепіано, а також вивчає гру на барабанах. За словами Тіни Кароль, у її сина дуже добре виходить грати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини