Олександра Заріцька показала свою струнку фігуру в Мережі: дієти та спорт були не дарма

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька тривалий час намагалася схуднути і їй це вдалося. Днями зірка показала, яких результатів вона змогла досягти.

Співачка Олександра Заріцька схудла на 35 кілограмів. Після свого перевтілення вона вирішила серйозно зайнятися своїм здоров’ям, харчуванням та іншими моментами свого здорового життя. Рішення про схуднення до неї прийшло після того, як вона відчула важкість у пересуванні та побутових речах.

“В моєму житті настав такий період, що я не могла нормально ходити, мені було важко співати, тому я вирішила, що потрібно зайнятись своїм здоров’ям. Здоров’я в кожної людини повинне бути в пріоритеті”, – зізнається співачка.

Попри те, що вона дуже сильно схудла і змогла це зробити завдяки дієтам та слідкуванням за своїм здоров’ям, дівчина не зізнається в тому, яка в неї була початкова вага. На думку дівчини, вага – це просто цифра і кожен її сприймає по-різному. Люди повинні побачити зміни в собі під час свого схуднення, навіть якщо на вагах немає великих змін.

Днями артистка похизувалася своїми спортивними досягненнями. Дівчина продовжує активно худнути і мотивує прихильників своїми неймовірними результатами. На відео можна побачити легеньке тренування для початківців у спортивному залі, яке точно зможе виконати кожен.

“Якщо вам набридло бачити у стрічці лише струнких дівчат, то я з вами радо позаймаюсь!”, – каже Заріцька.

Для свого тренування співачка обрала спортивні чорні лосини, зручне взуття на мʼякій підошві та чорну футболку, яка також ідеально підходить для тренувань. Вправи, які показувала Олександра, й справді виявилися дуже корисними для її прихильників, оскільки у коментарях можна побачити велику кількість позитивних коментарів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини