Персони, яких найбільше шукали українці в Google у 2023 році: Арестович, Фаріон, Бірча, Усик, Буданов і ще 5

2023 рік був багатим роком на події в українському медіа-просторі та й цілому світі. Наша редакція зʼясувала, які 10 українських персон були найбільш пошуковими у Google.

Головні герої сьогоднішньої підбірки так чи інакше відрізнялися своєю поведінкою та висловлюваннями в Мережі. Хтось проявив себе хорошим чином, а хтось не дуже, але всі ці люди користувалися великою популярністю в 2023 році і досі є причиною для обговорення серед українських громадян.

Спартак Суббота

Спартак Суббота та Женя Янович довгий час дружили та працювали разом над створенням подкасту
Спартак Суббота та Женя Янович довгий час дружили та працювали разом над створенням подкасту

Екс-лідер “Подкаст.Терапії” з Женею Яновичем отримав дурну славу. Чоловіка викрили і зʼясувалося, що він не професійний психолог, а тримав всю аудиторію та й самого Женю Яновича на короткому повідку брехні. Через це викриття Спартак став найбільш обговорюваною персоною в 2023 році і його карʼєра, як і всеукраїнська любов пішла на глибоке дно.

Ірина Фаріон

Колишня нардепка відрізняється своїми висловлюваннями про українських військових, які розмовляють російською мовою та багатьма іншими скандалами, які стосуються мови, суспільства та України в цілому. Жінку навіть звільнено з посади в університеті, оскільки студенти наполягали на тому, що їм не потрібен такий викладач.

Олександр Усик

Бій Усика – Дюбуа
Бій Усика – Дюбуа

Наш український боксер отримує цілу купу уваги до себе щороку, але в 2023 році запити з його імʼям в Google значно виросли через його перемогу у довгоочікуваному бою з Даніелем Дюбуа, а в 2024 році його чекатиме один з найважливіших боїв з Тайсоном Фʼюрі.

Олексій Арестович

Більшість українців знайшли в Арестовичі заспокійливе під час повномасштабного вторгнення, але потім чоловік почав говорити справжні нісенітниці стосовно перемоги України та миру з росією. Після свого звільнення з Офісу Президента чоловік отримав славу на рівні з Іриною Фаріон, а українські громадяни втратили велику частину довіри до нього.

Гарік Бірча

Гаріка Бірчу випадково поховали в ЗМІ
Гаріка Бірчу випадково поховали в ЗМІ

Українського актора, коміка та славнозвісного Вітальку українські ЗМІ випадково поховали. Після цього запити у соціальних Мережах з його імʼям виросли в кілька разів, але сам Гарік з часом вийшов на звʼязок і спростував чутки про свою загибель. Ба більше, в 2023 році актор вперше за цілий рік отримав можливість повернутися додому.

Кирило Буданов

Глава української розвідки Кирило Буданов кілька разів був оголошений в розшук МВС. В росії українського героя внесли в базу терористів та відкрили на нього справжнє полювання. Щоправда, як російська влада буде “ловити” українського голову розвідки – поки невідомо.

Михайло Мудрик

Михайло Мудрик – член збірної Челсі
Михайло Мудрик – член збірної Челсі

Відомий футболіст в 2023 році приєднався до команди лондонського “Челсі”, але спочатку не зміг показати відмінних результатів на футбольному полі. Незважаючи на численні невдачі, хлопець став найкращим гравцем в АПЛ за важливим показником.

Володимир Путін

Чутки про загибель російського диктатора невпинно поширюються Мережею, але й без цих чуток лідер російської федерації користується великим попитом не лише в українському, але й в світовому Google за зрозумілих причин.

Дмитро Лінартович

Дмитро Лінартович – герой України
Дмитро Лінартович – герой України

Дмитро Лінартович – український захисник, актор та просто чудова людина. Дмитро отримав поранення під Соледаром, захищаючи нашу країну від окупантів. Чоловік неодноразово розповідав про свій складний шлях і те, як йому вдалося вижити в складних умовах.

Рустем Умєров

Міністр оборони Рустем Умєров наробив багато шуму. Чутки про відставку Залужного, оприлюднення нерухомості та доходів привернули увагу до чоловіка ще більше, ніж раніше. Хай би там що не було, але міністр спокійно коментує всі закиди у свій бік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини