“Неправильно зрозумів мене”: Анна Алхім зізналася, що обдурила Анатоліча, щоб той вів її корпоратив

Днями Анатолій Анатоліч пояснив свою позицію щодо проведення корпоративу в скандальної блогерки Анни Алхім. Тепер сама Анна зізналася, що обманом змусила Анатоліча погодитись на проведення заходу.

Анатолій Анатоліч потрапив у не зовсім приємну ситуацію. Стало відомо, що чоловік буде ведучим на корпоративному вечорі, який влаштовує Анна Алхім – блогерка, яка часто потрапляє у різноманітні скандали, які стосуються підтримки російської творчості та небажання переходити на українську мову.

Чоловік пояснив, що погодився на проведення заходу лише з однією умовою: Анна привселюдно признає, що російські виконавці та серіали, які набирають популярності і негативно впливають на українське суспільство – не мають права на існування. Також Анатоліч пояснив, що буде дуже радий, якщо Анна зміниться і не буде підтримувати російське.

Алхім вирішила прокоментувати цю ситуацію і розповіла, що обманула чоловіка. Ба більше, на її заході повинен був бути Гарік Корогодський, але він також відмовився через те, що не знав, що вхід на цей “корпоратив” буде платним. На заході буде присутня червона ікра та шампанське, але Гарік вважає, що зараз це зовсім не на часі.

Анна Алхім зізналася, що обдурила Анатоліча
Анна Алхім зізналася, що обдурила Анатоліча

“Спочатку погодилися, бо Гарік мене неправильно зрозумів. Він не думав, що захід буде комерційний. Анатоліч погодився, якщо я скажу, що серіал російський дивитися не можна та Асті слухати також не можна”, – каже блогерка.

Після цього жінка зізналася, що вона не буде цього казати, оскільки це брехня. Вона могла б сказати, що це погано робити, що вона так також робити не буде, але це також брехня, а вона не хоче виглядати в очах своїх прихильників лицемірною та нещирою.

“Це буде брехня, бо я це слухала, слухаю і буду слухати”, – додала Алхім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини