Тепер ви можете побачити, як сьогодні виглядала б 64-річна Мадонна без пластики: сумне видовище

Додатки на наших гаджетах творять дива. Тепер ми можемо побачити, як би вигляв кожен з нас в глибокій старості. Такий ескперимент провели з фотографіями молодої Мадонни.

Співачка та акторка Мадонна народилася 16 серпя 1958 року у Бей-Сіті, штат Мічіган. Її батько був інженером, а мама – звичайною домогосподаркою. Справжнє ім’я Мадонни – Мадонна Луїза Чікконе.

Впродовж багатьох років вона експериментувала з власним музичним стилем та одягом. Мадонна очолювла чарти не один рік, була фавориткою мільйонів людей по всьому світу, чим пишається й сьогодні.

Ця яскрава жінка з самої юності творила безлі безумств і ніколи себе ні в чому не обмежувала. Звичайно, зараз в реальному житті помітно, що у неї є зморшки, але діва завжди залишалась собою – тією жінкою, якій начхати на всі правила, яка з’являється на червоних доріжках в нижній білизні.

Зараз прихильники Мадонни підозрюють, що вона занадто зловживає фотошопом при обробці своїх фотографій, тому що на відео обличчя Мадонни не таке ідеальне, як на фотографіях. На фото – блискучий та рівний тон шкіри, пухлі губи та і взагалі, вигляд вона має без ознак явного старіння. На відео ж навпаки, в очі відразу кидаються зморшки.

Простий додаток, щоб подивитись на себе в старості зробив візуалізацію обличчя Мадонни, якби вона не користувалася послугами пластичного хірурга. На фото з лівого боку – Мадонна в молодісті, з правого – те, як вона б виглядала завдяки природному старінню, а в маленькому кружечку – реальне фото співачки.

Природне старіння Мадонни
Природне старіння Мадонни

На думку пластичних хірургів, Мадонна провела дуже багато маніпуляцій з своїм обличчям, щоб виглядати молодше. Зважаючи на її статки та статус в шоу-бізнесі, це цілком очевидно, але її фото з нею будто щось не так. Перестаралася з пластикою?

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини