Бенедикт Камбербетч та Джуд Лоу зібрали кошти для допомоги українським медикам: сума вражаюча

Бенедикт Камбербетч та Джуд Лоу черговий раз проявили людяність та зібрали кошти для українських фронтовиз медиків, щоб закупити необхідні карети швидкої допомоги.

Відомі актори з британським корінням Джуд Лоу та Бенедикт Камбербетч проявили ініціативу та зібрали кошти на карети швидкої допомоги для медиків, що зараз рятують життя захисників на фронті. Загальними силами вони зібрали чотири мільйони гривень.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я на одній з своїх сторінок у соціальних мережах. Актори були задіяні у благодійній вечері, на якій загітували відвідувачів зібрати кошти на допомогу Україні.

“Дякуємо Естонії та всім друзям, які підтримують Україну за невпинну допомогу та підтримку. Купа життів будуть врятовані завдяки цим каретам швидкої допомоги – це ваша заслуга. Дякую вам!”, – написали у повідомленні від міністерства.

Військові карети швидкої допомоги
Військові карети швидкої допомоги

4 мільйони гривень пішло на закупку трьох спеціальних машин швидкої допомоги. Ці автомобілі пристосовані до складних умов, можуть проїхати у проблемних місцях та оздоблені всім необхідним. Звичайні автомобілі не впоралися б з такими завданнями.

Українці були дуже розчулені такою допомогою та всіляко дякували акторам, за прояв людяності у такий складний час, тому що будь-яка підтримка зараз надзвичайно важлива для наших захисників та тих, хто рятує їхні життя на фронті.

Бенедикт Камбербетч ще у березні 2022 року на премії Vanguard підняв догори український прапор на міжнародному кінофестивалі у Санта-Барбарі. Він закликав усіх глядачів не тільки словами підтримувати український народ, а й ділом. Знаходити сайти українських посольств у їхніх країнах та підтримувати донатами організації, які дбають про біженців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини