Марк Хемілл з “Зоряних війн” розповів, що збирає кошти українцям на дрони: “Це потрібні очі в небі”

Актор Марк Хемілл, що відостй своєю роллю Люка Скайвокера у "Зоряних війнах" оголосив про збір коштів на дрони, які відправляться на допомогу українським захисникам.

Актор Марк Хемілл став дуже знаменитим після того, як зіграв в фільмі “Зоряні війни” Люка Скайвокера. Фразу “Люк, я твій батько” знають навіть ті, хто жодного разу не дивився навіть один епізод легендарної історії.

Кадр з фільму Зоряні війни
Кадр з фільму Зоряні війни

Відомо, що актор приєднався до збору коштів для України, ставши послом кампанії United24 «Армія дронів» та вже встиг зробити зустріч з Володимиром Зеленській у цифровому форматі завдяки програмі Zoom.

За допомоги Марка, 500 дронів вже вирушили до України, а зараз розпочався збір для придбання 10 розвідувальників БПЛА. Президент України дуже дякував актору за таку підтримку українців та захисників народу.

“Для українського народу це багато що означає. Як і в фільмі “Зоряні війни” добро завжди перемагає зло, а світло перемагає пітьму”, – сказав Володимир Зеленський.

Про свого героя та саму картиру фільму актор говорить наступне:

“Зоряні війни, здебільшого, це була звичайна казка для дітей, завдяки якій Джордж Лукас розповів історію, в якій злочинці та лиходії були тими, ким вони є, а герої – рятували світ від цих злочинних дій. Було дуже просто донести мораль про те, як можна давати опір та протистояти постійному режиму репресій”, – розповів актор.

Актор з Президентом поспілкувалися у Zoom
Актор з Президентом поспілкувалися у Zoom

Зараз основні зусилля кампанії, в якій перебуває актор, зосередили свої сили на безпілотниках RQ-35 Heidrun. Ці безпілотники є дуже ефективним та простим в управлінні пристроєм для того, щоб проводити розвідувальні місії. Його радіосистема може протистояти радіоелектронній боротьбі, спрямованій на них.

“Це очі в небі, що захищають кордони та народ України”, – сказав Хемілл.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини