Найвпливовіша пара 2022 – Володимир і Олена Зеленські: ТОП досягнень президента і першої леді України за рік

Президент України та Перша леді чимало зробили за 2022 рік, це був найскладніший рік з усіх можливих. Які основні питання вирішила найвпливовіша пара?

Олена та Володимир Зеленські не очікували, що рік буде таким складним для них обох, але вони вистояли і боролися з агресором, що й продовжать робити й далі. Олена Зеленська розповіла про свої досягнення у 2022 році. Жінка розповіла, що кожен українець сьогодні живе та працює для того, щоб протистояти агресосу, який навмисно руйнує українські життя, тому в нас немає ніякого права на те, щоб здатися в лапи негідника.

Цьогоріч Олена Зеленська завітала до багатьох європейських країн, щоб познайомитись з світовими лідерами і налагодити стосунки з ними. Вона знайшла підтримку для України і в фінансовому плані і в моральному. На її думку, найбільше досягнення Олени – це створення власної благодійної організації, яка збирає кошти для відновлення лікарні в Ізюмі, яка служить для лікування українських захисників.

Перша леді зробила чимало за 2022 рік
Перша леді зробила чимало за 2022 рік

Крім цього, Олена розпочала психологічну підтримку для тих українців, що отримали непосильний емоційний всплеск. Також вона започаткувала програми спільно з Міністерстом культури та політики України і це далеко не кінець.

Володимир Зеленський звернувся до свого народу підбиваючи власні підсумки року. Володимир розповів, що Україна відстояла незалежність держави і військові продовжують звільняти українські землі. Україна зламала другу армію світу, яка сподівался на те, що ця боротьба за українські землі буде швидкою, але це не так. Як каже президент, ми позбавилися від газового впливу країни-агресора, а військовий вплив поступово випаровується у повітрі. Було звільнено багато українських міст, попедеду – Донецьк, Луганськ, Крим, Запоріжжя, Харківщина та багато інших.

Володимир Зеленський розповів про досягнення 2022 року
Володимир Зеленський розповів про досягнення 2022 року

“Нам не можна розлаблятися. Все ще попереду, нам потрібно активно діяти для того, щоб наблизити перемогу якомога швидше. Це важка робота, яка потребує часу, але найлоговніше – прожити найхолоднішу на найсуворішу зиму за останні роки”, – додає Володимир Зеленський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини