“Євробачення-2023” можна дивитися в Дії: детальна інструкція, як підключити прямий ефір у смартфоні

Стало відомо, що національний портал "Дія" дає українцям змогу спостерігати за подіями на "Євробаченні-2023" у прямому ефірі просто в додатку на вашому смартфоні.

Вже сьогодні, 9 травня в 22:00 ми станемо свідками півфіналу “Євробачення-2023”, яке проводитиметься у Ліверпулі від імені України. Нажаль, ми не можемо провести конкурс на території власної країни через повномасштабне вторгнення, але Велика Британія люб’язно погодилась на проведення головного пісенного конкурсу саме від нашого імені.

Прямий ефір конкурсу можна без проблем переглянути на комп’ютері, але якщо у вас немає такої можливості, ви можете з легкістю зробити це через свій смартфон та додаток “Дія”, який надає доступ кожному громадянину України для того, щоб насолодитися виступом наших артистів.

"Євробачення-2023" можна подивитися в Дії: коротенька інструкція
“Євробачення-2023” можна подивитися в Дії: коротенька інструкція

Інструкція

  1. Спершу, потрібно відкрити додаток “Дія” та пройти відповідну авторизацію, щоб підтвердити свій профіль.
  2. В меню в кожного є пункт “Послуги”. Знайти його можна в нижній частині екрану.
  3. Далі прогортуємо різноманітні варіанти послуг та зупиняємося на “Дія. TV”.
  4. Тут потрібно обрати відповідний телеканал, який транслює “Євробачення-2023”. В нашому випадку це “Суспільне”.
  5. Насолоджуємося прям ефіром конкурсу та вболіваємо за улюбленими артистами.

Таким чином ви отримуєте доступ до перегляду “Євробачення-2023” всього в декілька натискань по екрану. В разі, якщо ви випадково вийдете з віконця “Дії”, або трансляція з певних причини почне “відставати” або не буде працювати – вам знадобиться повторити всі кроки знову. Не переймайтеся, ви не втратите доступ до перегляду трансляції, якщо випадково вийдете з неї.

До слова, Україна не має можливості голосувати у першому півфіналі конкурсу. Наша країна може це зробити 11 травня, на другому прямому ефірі. Представники України виступають під номером 19.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини