ТОП-5 страв, які смачніше їсти холодними: ідеальні та незамінні рецепти на випадок відключення світла

Коли немає світла, то багато продуктів з вашого холодильника можна їсти холодними, вони ідеально смакують з будь-яким гарніром. Дізнайтеся, які страви потрапили до списку.

Деколи немає часу для того, щоб розігріти собі їжу, а зараз часто вимикається світло і просто немає навіть можливості для розігрівання, але це не біда, бо є страви, які смакують холодними не гірше, ніж гарячі.

Запечене м’ясо

Коли м’ясо запікається, воно стає дуже м’яким та соковитим. Смак та соковитість м’яса, що було зроблене в духовці зберігаються навіть в холодному вигляді. Можна зробити з таким м’ясом сендвіч або бутерброд з майонезом, гірчицею чи маслом. Це може бути м’ясо зі свинини, телятини чи курки, без різниці.

Тушкована капуста

ТОП-5 страв, які можна їсти холодними
ТОП-5 страв, які можна їсти холодними

Капуста підходить як гарнір для будь-якої основної страви. Підходить і червона, і білокачанна капуста, тому можете не сумніватися в тому, що смак залишиться таким ж смачним. Капусту зручно брати з собою на роботу, якщо у вас там немає мікрохвильової печі, або їсти вдома з родиною.

Печінковий торт

Печінковий торт навіть зі світлом потрібно їсти холодним, тому це безпрограшний варіант. Подавайте такий тортик з хлібом, або замоченою гречкою. Якщо тортик опинився у вашому холодильнику під час вимкнення світла, з’їжте його в першу чергу, бо він псується дуже швидко без охолодження.

Картопляний пиріг

Багато пирогів також їдять холодними і цей не виняток. Такий пиріг можна навіть заморозити, а як пропаде світло, ви зможете насолодитися смаком охолодженого пирога з вашого холодильника.

Оладки

Які страви можна їсти без холодильника
Які страви можна їсти не розігріваючи

Це універсальний продукт, який без зайвих сумнівів можна їсти холодним. В якості доповнення можна взяти варення, джем або сметану, якщо вона у вас є, щоб та не зіпсувалася.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини