Перша леді Олена Зеленська стояла поруч з Джилл Байден і Кейт Міддлтон: українська красуня перевершила всіх

Українська Перша леді Олена Зеленська кожного разу вражає своїм стильним вбранням, яке ідеально підкреслює переваги її фігури. Зіркова леді завжди виглядає вишукано.

Олена Зеленська відрізняється від інших Перших леді своїм професіоналізмом та вмінням тримати обличчя у суспільстві у такий складний для нашої країни час. Крім своїх благодійних місій, безкінечних зустрічей з лідерами країн Європи Олена Зеленська вражає вишуканим стилем та неймовірними вбраннями, які наша леді ідеально комбінує зі стильними аксесуарами від українських брендів.

Днями Олена Зеленська зустрілася з Джилл Байден та Кейт Міддлтон. Наша Перша леді обрала для зустрічі чорний костюм з поясом і в якості аксесуару обрала брошку “Євшан-зілля”. Згодом Руслан Багінський, який створив неймовірну прикрасу, розповів, чому для виходу була обана саме така прикраса.

Олена Зеленська зустрілася з Джилл Байден та Кейт Міддлтон
Олена Зеленська зустрілася з Джилл Байден та Кейт Міддлтон

Євшан-зілля – це квітка українського степу, яка є складовою українського та кримськотатарського фольклору. В художній літературі слово “євшан” утотожнюється до слів про кохання до своєї рідної землі, до свого коріння. Якщо вірити легенді, то запах цього зілля має здатність повернути людину, яка заблукала на істинний шлях до рідної домівки.

Руслан Багінський розповів про прикраси Зеленської
Руслан Багінський розповів про прикраси Зеленської

Олена Зеленська доповнила свій образ стильною укладкою та легким макіяжем. Варто зазначити, що макіяж в Зеленської майже завжди незмінний – схоже, зірка знайшла для себе ідеальну формулу повсякденного макіяжу, завдяки якому вона завжди виглядає бездоганно. Олена ніколи не з’являється на публіці з яскравими губами, натомість Олена використвує в своєму макіяжі ніжні та приглушені кольори, які імпонують її рисам обличчя та підкреслюють її виразний погляд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини