Манікюр у стилі “Старі гроші”: тренд на натуральні нігті підхопили Катя Осадча і Настя Каменських (ФОТО)

Манікюрна мода нині дуже швидко змінюється. Дізнайтеся, що таке стиль "старі гроші" і чому його так вподобали наші українські знаменитості.

Яскраві кольори, блиски, стрази — все це потроху йде у небуття, адже на зміну всьому цьому у моду приходить натуральність та скромність. Деякі експерти вважають, що на це вплинула світова ситуація з пандемією, коли дівчата мали сидіти вдома цілими днями без змоги регулярно оновлювати манікюр. Природний колір нігтьової пластини прижився і настала ера стилю “old money”, що з англійської означає: “старі гроші”.

Ця естетика, можна сказати, є деяким переосмисленням “денді” та будує принципи своєї візуальної гармонії на трьох китах: стриманого, дорогого і актуального незалежно від модних віянь вигляду.

У манікюрі — це дотримання бежевих кольорів, нюдових відтінків у покритті, або взагалі “голі нігті” без гель-лаку.

До речі, однією з перших стала впроваджувати цей тренд у свій образ Катя Осадча, яка взагалі зняла під час війни всі яскраві аксесуари, капелюшки, сережки, змила макіяж та повернулася до своєї натуральної вроди. Дружина Горбунова робить чіткий рівний зріз манікюру та уникає фарбування нігтів.

Катя Осадча не фарбує нігті

Настя Каменських, яка обожнює чорні та червоні кольори, також була помічена з трендовим нюдовим відтінком. Також дружина Потапа знімала повністю покриття. В цілому її виразні сценічні костюми і так відволікали увагу від рук, а тому артистка майже нічого не втратила.

Нагадаємо, що стиль “old money” також вподобала і перша леді України Олена Зеленська, яка робить гігієнічний манікюр. Тіна Кароль також дуже його полюбляє. Поп-діва взагалі перестала носити лак та зрізала всю довжину “кігтиків”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини