Манікюр у стилі Олени Зеленської: тренд першої леді на натуральні нігті підтримують Катя Осадча і Тіна Кароль

Манікюр — невід'ємна частина іміджу кожної жінки. Який унікальний стиль Олени Зеленської скопіювали інші зірки та чому його вважають найтрендовішим?

Перша леді України, Олена Зеленська, вміє вдало задавати тренди. Її манікюр у стилі “тиха розкіш” став неймовірно популярним. Мінімалізм, коротка форма нігтів, нюдове покриття або його відсутність, змусив багатьох знаменитостей переосмислити їхній образ.

Так, володарка найакцентованіших аксесуарів та прихильниця всього яскравого, Катя Осадча, ще у минулому році прибрала всі виразні елементи гардеробу та прибігла до пастельних і темних кольорів. Зірка змінила і рід діяльності: бувши багато років світською хронікеркою, вона стала громадською активісткою, почавши займатися пошуком людей. Манікюр у дружини Горбунова також став виглядати інакше: замість барвистого покриття у неї тепер короткострижені нігті, буквально, як у дружини Президента.

Катя Осадча не фарбує нігті

Неймовірна Тіна Кароль також не відстає від трендів. Поп-діва хоч і не зрадила пишним сценічним образам та своїм видовищним костюмам, видно, що вона також зараз прагне до мінімалізму. Зірка перестала використовувати лаки взагалі, а якщо їй потрібно підготуватися до фотосесії та зробити руки ще менш помітними, вона вдається до тілесних відтінків.

Тіна Кароль замилувала Мережу ранковими фото
Манікюр Тіни Кароль

Цікаво, що співачку і раніше неможливо було помітити з нарощеними нігтями ти яскравими кольорами. Артистка звикла до короткого манікюру, адже вона грає на фортепіано, де, якщо почати набирати ноти з кілометровою довжиною, буде брак по звуку.

Нагадаємо, що у 2023-му році актуальними трендами у манікюрі також стиль “старі гроші” та найпростіший манікюр медсестри, який можна зробити навіть вдома.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини