Який колір більше пасує Олені Зеленській: тотал-блек, хакі, білий, небесно-блакитний чи карміновий червоний

Олена Зеленська — справжня українська трендсетерка, яка задає моду ділового стилю. Дізнайтеся, які кольори понад усе любить носити знаменитість і які їй дійсно пасують.

Олену Зеленську вважають однією з найстильніших зірок сучасності і наймоднішою першою леді України. Вона задала справжній тренд на ділові костюми та показала, які кольори будуть вигідно пасувати жінкам за 40 років.

Олена Зеленська показала всю кольорову гаму свого гардеробу

Який кольоротип підходить Олені Зеленській найбільше?

Мистецтво стилізації одягу має під собою цілу велику теорію кольоротипу. Мова йдеться про специфічну гаму відтінків, яка може підкреслювати підтон шкіри, відтіняти волосся, робити виразнішими риси обличчя, а може навпаки — додати жовтизни обличчю та знівелювати весь виразний характер личка.

Вважається, що є чотири основні групи кольоротипу і вони відповідають періодам року та носять відповідні назви: весна, літо, осінь, зима. Схоже, що Олена ідентифікує себе, як типаж літнього характеру і це добре видно за її гардеробом. Він у дружини Президента містить у собі ніжні пастельні та приглушені кольори. Основою стилю знаменитості є молочний, графітовий з теплим підтоном та бежеві кольори.

Олена Зеленська показала всю кольорову гаму свого гардеробу

Можна помітити, як першій леді пасують хакі, яскравий білий, небесно-блакитний чи карміновий червоний. Ще один лайфхак, яким користується пані Зеленська для себе. Вона ніколи підносить чорний колір до обличчя.

Олена Зеленська показала, як носити чорний колір

Справа в тому, що такий виразний яскравий відтінок може візуально робити старшими жінок типажу Олени. Тому зірка вбирається так: якщо чорна блуза — то її має відтіняти обов’язково жакет кольору слонової кістки, якщо потрібен стиль тотал-блек, то личко має обрамляти розпущене волосся, яке у неї світлого кольору, а від одягу до підборіддя мусить бути вільний простір.

Олена Зеленська показала всю кольорову гаму свого гардеробу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини