Олена Зеленська показалася в ультратрендовому молочному жакеті: перша леді задала тренд на ділову гармонію

Перша леді України знову задає тренди. На цей раз Олена Зеленська вразила всіх образом у стилі "ділова гармонія", показавшись у вишуканому костюмі на публіці.

Перша леді України, Олена Зеленська, вразила громадськість своїм неперевершеним смаком і стилем під час офіційної зустрічі з представниками ЮНІСЕФ, який відбувся у столиці. Дружина Президента з’явилася на заході у молочному жакеті, який став справжнім символом прогресивної жінки у політиці.

Цей ультратрендовий жакет зібрав в собі найкращі риси сучасної моди: класичний крій, ефектні деталі та бездоганну кольорову гармонію. Олена Зеленська вдало поєднала його з такого кольору брюками, створивши образ, який неодмінно привертав увагу всіх присутніх. Варто зазначити, що штани прикривають взуття, створюючи монохромний аутфіт.

Цей стильний образ першої леді вже викликав великий інтерес у модних кругах і став предметом обговорень в соціальних мережах. Багато шанувальників моди зауважують, що Олена Зеленська не лише показала свій бездоганний смак, але і встановила новий тренд на ділову гармонію в одязі.

Варто відзначити Олена Зеленська активно підтримує українських дизайнерів та пропагує нашу моду у західноєвропейському суспільстві. Її образи завжди привертають увагу та надихають інших на стильні та сміливі експерименти в гардеробі.

Втім, як відзначала стилістка селебріті, на початку повномасштабного вторгнення, дружина Володимира Олександровича повністю відмовилася від послуг експертів по підбору одягу та навіть візажистів. Заявила перша леді, що їй було не до всього того, коли росія розпочала наступ на Київ.

Особиста стилістка Олени Зеленської Наталія Каменська – фото з її Інстаграму
Особиста стилістка Олени Зеленської розповіла про роботу з першою леді

Згодом все ж таки відновила співпрацю, адже стало більше офіційних зустрічей, на які було б недопустимо прийти у джинсах з кедами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини