Стрижка Hush – зачіска цієї осені: як її носять зірки Олена Зеленська, Маша Єфросиніна і Даша Кацуріна

У світі моди та трендових зачісок все частіше починають говорити про стрижку Hush, яка, на думку експертів, точно стане трендом осені 2023 року.

Деякі українські зірки вже починають змінювати зовнішність, щоб бути на одній хвилі з модою, а деякі вже тривалий час носять саме таку стрижку. До числа зірок, які вже в тренді потрапила Маша Єфросиніна, Даша Кацуріна та Перша леді Олена Зеленська.

Стрижка Hush – це назва популярної стильної зачіски, яка має багато варіацій і може виглядати трохи інакше в залежності від того, як її виконано. Основна ідея цієї зачіски – це комбінація короткої стрижки з більш довгими пасмами в передній частині, які можуть бути зміщені вбік або закриті бічно.

Трендова стрижка Hush на прикладі Олени Зеленської
Трендова стрижка Hush на прикладі Олени Зеленської

Основні риси стрижки Hush

Коротка зона. Зазвичай, ця зачіска включає коротку зону на тильній частині голови, що створює текстурний та структурований вигляд. Крім цього, такій стрижці характерні довгі пасма спереду. Однаково, якщо ви вирішите залишити довгі пасма спереду, то вони можуть опуститися нижче підборіддя або навіть до ключиць.

Трендова стрижка Hush на прикладі Маші Єфросиніної
Трендова стрижка Hush на прикладі Маші Єфросиніної

Довгі пасма бічної частини зачіски часто можуть бути зміщені в бік, створюючи ефектний вид. Вони також можуть бути закріплені з одного боку голови. Велику частину в такій стрижці грає правильно зроблена текстура та обʼєм. Текстура головного покриву та декілька вигнутих пасм можуть додати об’єму та руху в зачісці.

Стрижка Hush допускає багато варіацій і може бути адаптована під різні типи волосся і обличчя. Вона є досить універсальною та модною і часто вибирається тими, хто шукає вишукану та стильну зачіску.

Текстурність трендової стрижки на прикладі Кацуріної
Текстурність трендової стрижки на прикладі Кацуріної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини