Мами дівчат: Оля Полякова, Лілія Ребрик, Тоня Матвієнко, Ольга Сумська та інші зірки, які народили доньок

Вони — щасливі мами справжніх принцес. Дізнайтеся, хто з зірок виховує донечок і хто з наступниць росте справжньою копією своєї популярної неньки.

У народі кажуть, що коли у родині народжується донечка — це янголи благословляють сімейство. Недарма чимало знаменитостей навіть маючи вже дитину, хочу всім серцем, аби народилася ще й наступниця.

Поки Тіна Кароль лише планує поповнити родину маленькою, її колеги по сцені вже виростили справжніх принцес. Так Тоню Матвієнко вже давно тішить своїми успіхами красуня Уляна. Вона народилася у першому шлюбі своєї мами, але Арсен Мірзоян поставився до неї майже, як до рідної. А ще у дівчини підростає сестричка Ніна.

Зірки, які народили доньок

Справжня копія виросла в Олі Полякової. Її дочка Маша — наче відбрунькувалася від матері. Лише темний колір волосся відрізняє їх. А ось молодша спадкоємиця артистка повністю пішла у свого татка.

Оля Полякова заколядувала для Дантеса, Ткача та Астаф'євої
Зірки, які народили доньок

Двох дочок поставила на ноги Ольга Сумська. Молодша Аня пішла стопами батьків та навчалася в Україні акторській майстерності. Поки вона не веде активно сторінки у соціальних мережах, але вже впевнено з мамою ходила на червону доріжку. А ось старша, Антоніна, цього року поставила маму у незручну ситуацію, коли після 24 лютого зайняла мовчазну позицію стосовно війни.

Зірки, які народили доньок

Поки пані Паперна ігнорувала війну у рідному Києві, колеги її неньки по телебаченню, Лілія Ребрик та Марічка Падалко, шукали всі можливі способи вивезти своїх крихіток у безпечне місце. Обидві ведучі відправили своїх дочок на захід України.

Зірки, які народили доньок

Дружина Андрія Дикого побувала разом дівчатами на своїй рідній Буковині, а ось сестрички з родини Падалко-Соболєва були без батьків зі своїм братиком та старшими родичами. Щоправда, популярна мама таки урвала вихідний заради них.

Сім'я Марічки Падалко
Зірки, які народили доньок

Нагадаємо, у Марічки ще є падчерка — дочка Єгора від першого шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини