Як змінювалася зачіска Алли Мазур за роки роботи в ТСН: від блискучих локонів до стрижки-їжачка

Щаслива зірка Алли Мазур вже багато років сяє на українському телебаченні. Як змінювалася ведуча і чому з роками її популярність тільки росте — дізнайтеся у матеріалі.

Алла Мазур вже чимало років незмінно працює на телеканалі “1+1”. Ведуча ще у 1990-х проявила себе, як вправна і талановита дикторка новин. Фанатів у неї завжди було чимало, а нині згуртувала завдяки своїй історії вона ще більше людей.

Як виглядала Алла Мазур, коли тільки прийшла на телебачення?

Знаменитість ще з перших днів своєї роботи показала всій країні, що таке стиль. Майбутня легенда українського телебачення вийшла в ефір з неймовірним каре темного кольору та у вишуканому блейзері. Досі кадри, наведені нижче захоплюють користувачів мережі.

Як змінювалася зачіска Алли Мазур за роки роботи в ТСН

Згодом фірмовим кольором волосся знаменитості став рудий і це помітно виділяло її поміж колег, які прагнули то ідеального блонду, то глибокого чорного відтінку. Важко пригадати навіть ще одну таку ведучу, яка б наважилася вийти у кадр з жовтогарячими пасмами.

Роки йшли, Алла лише вдосконалювала свою зачіску. То вона з’являлася перед глядачами зі стрижкою піксі, то навпаки — відпускала локони.

Як змінювалася зачіска Алли Мазур за роки роботи в ТСН

Справжньою несподіванкою стала поява Мазур в ефірі у перуці. Всім було зрозуміло одразу, з чим бореться ця мужня жінка. Та справжній фурор чекав на знаменитість попереду, коли вона кардинально відмовилася від фарбованого волосся та обрала натуральну зовнішність по своїх роках. Зірка вийшла на публіку з коротесеньким “їжачком”, фішкою якого став попелястий, на межі сивого колір.

Алла Мазур пригорнулася до мужнього бородатого захисника
Як змінювалася зачіска Алли Мазур за роки роботи в ТСН

Нагадаємо, що Алла Мазур нині продовжує працювати над своїм стилем та пробує носити окуляри. Попри всі стереотипи, аксесуар не додає років, а навпаки — робить свою володарку молодшою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини