Марічка Падалко вразила фігурою на пляжі: без дорогих спортзалів переплюнула Тіну Кароль і Ані Лорак (ФОТО)

Популярна ведуча Марічка Падалко показала, як може виглядати жінка, яка активно займається спортом та веде здоровий спосіб життя. Подивіться, як попрацювала над фігурою зірка.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу відрізняється скромністю та зрідка ділиться особистими світлинами. Проте, її світлина на пляжі викликала справжній фурор, а прихильники час від часу вертаються до неї, ставлячи ведучу до прикладу всім, хто шукає приводи не займатися спортом.

Мама трьох діток у свої 46 може похизуватися і сталевим пресом, і підтягнутими ніжками. Секрет знаменитості — дуже простий. Вона обожнює спорт, особливо легку атлетику, таку, як біг.

Марічка Падалко вразила фігурою на пляжі

До війни зі своїм обранцем Єгором Соболєвим, дикторка брала участь у марафонах. Нині займається здебільшого для себе.

Марічка Падалко вразила фігурою на пляжі

Навіть під час війни Падалко знаходить у собі сили не сидіти вдома, склавши руки, а продовжує приділяти увагу своєму спортивному розвитку. Ані вітряна погода, ані повітряні тривоги не зупиняють ведучу від свого хобі.

Щоправда, її чоловік та вірний компаньйон у всіх справах нині далеко. Обранець Марічки може зараз тільки мріяти про те, аби прокинутися у вихідні у своїй улюбленій оселі, зібратися з коханою на прогулянку. Справа в тому, що Єгор нині захищає Україну. За словами його зіркової дружини, він ще минулого року наче передчував, що буде лихо та займався підготовкою до війни.

Наразі досі лишається загадкою, на якому напрямі боронить наші землі Соболєв. Втім, він був одним з перших бійців ЗСУ, які сміливо пішли визволяти Ірпінь.

Нагадаємо, що першу половину минулого року Марічка була практично одна у Києві, адже проводила милого на передову, а діток відправила на західну Україну, аби малеча навіть не бачила і не чула вибухів у столиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини