Рейтинг ведучих 1+1 за віком: Мазур, Мосейчук, Осадча, Горбунов, Падалко, Гринчук, Гордєєв, Шовкопляс, Барбір

Ведучі телеканалу "1+1" стали справжніми кумирами українців. Дізнайтеся, з ким найдовше ми дивилися новини, хто наймолодший у студії та хто скоро може полишити ефір.

Телеканал 1+1 мовив в українському ефірі одним з перших, а на праці його ведучих виросло не одне покоління.

Справжньою ветеранкою студії ТСН можна вважати Аллу Мазур. 57-річка зірка вправно працює дикторкою з 1997-го року. У 1990-х її вважали справжнім відкриттям: активна, позитивна, жвава жінка відмінно розповідала про головні події, а її врода одразу зібрала купу прихильників. Попри те, що за 3 роки вона може вже претендувати на пенсію, сидіти в’язати серветочки вдома знаменитість не збирається і ще дасть фору молодим!

Рейтинг ведучих 1+1 за віком

Наздоганяє за віком Аллу її колега 52-річний Юрій Горбунов. Він також чимало часу присвятив улюбленому каналу.

Третя у рейтингу за віком, але не за досягненнями — Наталія Мосейчук. Їй 49, але ніхто і подумати не може, що ведуча скоро буде святкувати 5 десяток. Журналістка не рахує свої роки, а у 39 вдруге наважилася на вагітність.

Рейтинг ведучих 1+1 за віком

Молодше на 3 роки від зірки “Право на владу” — Марічка Падалко. Втім, за стажем роботи на “плюсах” вона переганяє її. До речі, дружить знаменитість майже зі своєю ровесницею, Лідією Таран, якій 45.

Трохи за 40 і Соломії Вітвіцькій. Втім, зірка напрочуд моложаво виглядає та може похизуватися відсутністю зморшок у 42. “Законсервувалася” у юному віці й Людмила Барбір. І хоча 4 ювілей у неї вже був, прихильники все одно плутаються у відповіді на питання: “Скільки років напарниці Сенічкіна?”.

Родина Людмили Барбір
Рейтинг ведучих 1+1 за віком

До категорії “молоді” телеканалу можна віднести Святослава Гринчука, якому 38, 37-річну Катю Осадчу, Нелю Шовкопляс, якій 36, та її колегу Єгора Гордєєва, якому 32.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини