Розлучений Олексій Суханов розповів про нову кохану та про поповнення у родині: “Це збіг обставин”

Популярний ведучий Олексій Суханов вперше за довгий час поділився подробицями свого особистого життя. Дізнайтеся, хто став його новою обраницею.

Ведучий Олексій Суханов звик не поширювати інформацію про своє особисте життя. Проте, нещодавно шоумен вразив мережу своєю відвертістю у програмі “ЖВЛ”. Він розповів про своє нинішнє життя та відповів на головне питання, яке бентежило прихильників. Цікавилися ж фанати сімейним статусом зірки.

Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що знаменитий чоловік розлучився у 2016-му році. З ексдружиною у нього не було дітей, але дуже швидко після розриву шлюбу, у його обраниці народився малюк. Відомо, що зі своєю жінкою ведучий підтримує дружні стосунки.

Як висловився сам Олексій з натяком на те, що йому нічого ділити з колишньою, адже у всіх нині є свої родини.

Про нову пасію Суханов не поспішає розповідати, мотивуючи це тим, що його мила — персона не публічна і виказувати про себе деталі “добра” не давала. Разом із цим, шоумен зазначає, що хотів би побудувати міцну родину з дітками, бо бажання привести малюка у цей світ завжди було. Втім, тема ця є вельми болючою для нього, адже своїх карапузів немає досі:

“Трохи поміркувати… Але це збіг обставин… Я намагаюся якось там в інших моментах відпрацювати”, — загадково прокоментував ведучий.

Можливо, Олексій мав на увазі ту благодійність, якою займається на користь знедоленим маленьким українцям. Про свої добрі справи не любить багато розповідати і причина тому вагома: він не хоче перетворювати це на самопіар та якось пов’язувати зі своєю кар’єрою.

Нагадаємо, що Олексій Суханов, росіянин за походженням, але ведучий змінив громадянство та на початку повномасштабного наступу у 2022-му році пішов добровольцем у територіальну оборону.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини