Тіна Кароль в обіймах невідомого чоловіка задовго до популярності: не Дан Балан і навіть не Огір

Виявляється, Тіна Кароль ще до популярності користувалась великим попитом серед чоловіків. В Мережі знайшлося відео, на якому співачка обіймається на сцені з неймовірним красунчиком.

Українській співачці Тіні Кароль частенько приписують романи з різними чоловіками. Справа в тому, що після втрати свого чоловіка Євгена Огіра, її не бачили у стосунках з іншими чоловіками. Публіка дуже довго підозрювала, що в співачки роман з Даном Баланом, але ці чутки ніхто з артистів не підтвердив.

Одкак, Тіну Кароль помітили в обіймах іншого чоловіка ще задовго до своєї популярності та шлюбу з Євгером Огіром. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто став цим загадковим коханцем.

Тіна Кароль в обіймах іншого чоловіка
Тіна Кароль в обіймах іншого чоловіка

Тіна Кароль сьогодні – відома поп-діва, яку знає вся Україна. Співачка володіє неймовірним голосом та харизмою, але так було не завжди. До своєї популярності Тіна Кароль, як і більшість зірок, виступала перед маленькою аудиторією. Таких виступів в неї було чимало, адже, потрібно було виступати якомога більше, щоб більше людей дізнавалося про існування такої талановитої співачки.

В Мережі опублікували відео, на якому Тіна Кароль виступає без свого зіркового псевдоніму в дуеті з ще одним співаком. На відео пара обіймається та дуже чуттєво виконує обрану композицію. Цим загадковим чоловіком став Василь Бондарчук.

Тіна Кароль в обіймах іншого чоловіка
Тіна Кароль в обіймах іншого чоловіка

Виступ був присвячений святу закоханих, тому в повітрі відчувалась романтична атмосфера. Крім того, навіть пісня мала романтичний характер і називалась “Да и нет”. Прихильники в коментарях розхвалили Тіну Кароль зазначили, що в неї неймовірний талант. Звісно, без уваги не залишили й Василя, хлопець також отримав приємні компліменти в свою адресу.

“Прекрасний дует, зачаровують. Поверніть цю пісню в свій репертуар”, – пишуть прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини