Олександра Зеленська, Валерія Педан та інші зіркові діти, які навчаються в Україні: гризуть граніт науки

Багато українських зірок нерідко наполягають на тому, щоб їхні діти вчилися за кордном, але деякі діти самостійно обирають життя та навчання саме в Україні.

Зазвичай, діти багатих батьків чи представників шоу-бізнесу навчаються за кордном. Однак, це не про сьогоднішніх героїв нашого матеріалу. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, яка “золота” молодь навчається саме в Україні.

Сергій Притула

Де навчаються діти українських зірок
Де навчаються діти українських зірок

Син відомого шоумена, а тепер головного волонтера країни Сергія Притули ще до повномасштабного вторгнення отримує освіту в одному з київських ліцеїв “Поділ” №100. Чоловік розповідав, що для вступу в цей ліцей потрібно мати середній бал не нижче вісімки і щоб оцінки в табелі не були мешними, за вісімку. Одного разу Сергій показав у соціальних мережах грамоту свого сина.

Олександр Педан

Зіркові діти, які навчаються в Україні
Зіркові діти, які навчаються в Україні

Валерія Педан свідомо обрала навчання в Україні. Ба більше, зараз донька з батьком активно ведуть канал у соціальних мережах, на якому розповідають про переваги навчання в Україні, як їм вступити до потрібно університету, а також, як зрозуміти, чим саме ти хочеш займатися.

Сама ж Валерія зараз проходить навчання в Українському Католичному Університеті у Львові. Олександр дуже пишається своєю донькою і з радістю підтримує її в будь-яких починаннях.

Володимир Зеленський

Де навчаються діти українських зірок
Де навчаються діти українських зірок

Олександра Зеленська хоч і не любить публічність та не веде соціальні мережі, але нам відомо, що навчалася дівчина у Новопечерській елітній школі, а після закічення планувала вступати до українського вишу. Останній рік навчання у школі припав саме на повномасштабне вторгнення, через це в дівчинки не було випускного, але вона своє рішення не змінила.

Анатолій Анатоліч

Зіркові діти, які навчаються в Україні
Зіркові діти, які навчаються в Україні

Дівчата Аліса і Лола навчаються у престижній міжнародній французькій школі. Відомо, що вартість навчання стартує від 180 тисяч на рік. На території школи розташований ліс, де діти можуть з радістю та в задоволення проводити час. Доньки Анатоліча активно вчать французьку та українську мови.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини