Такою ви її ще не бачили: Алла Пугачова кардинально змінила зачіску та похизувалася натуральним волоссям

Примадонна любить поекспериментувати та здивувати фанатів змінами у своєму зовнішньому вигляді. Цього разу зірка вразила шанувальників своєю природною красою.

Алла Пугачова славиться не лише своїми вокальними даними, а й цікавими образами, які завжди підкреслює своєю зачіскою, яку часто змінює.

Наразі зіркова сім’я естрадної співачки Алли Пугачової та коміка Максима Галкіна з двома дітьми проживають в Ізраїлі, де Примадонна полюбляє відвідувати публічні заходи.

Цього разу співачка прийшла в театр на моновиставу “Я тут”, де грав актор Анатолій Бєлий, що виїхав з сусідньої країни.

Цього разу зірка з’явилася без макіяжу у чорній сукні та білому піджаку, які підкреслила масивними сірими прикрасами на шиї у вигляді ланцюга.

Однак, найбільше на світлині увагу привернула зачіска королеви естради. Цього разу вона вийшла у світ зі своїм натуральним прямим волоссям без звичного об’єму чи хвостика.

Та навіть з такою природністю образу зірка виглядає значно молодше за свій вік, а їй уже 73 роки.

Алла Пугачова на моновиставі з натуральним волоссям
Алла Пугачова на моновиставі з натуральним волоссям

Попередні зміни зачісок Примадонни

Щоразу, коли Алла Пугачова змінює зачіску, то це відбувається щось кардинальне, тому шанувальникам завжди цікаво, як виглядає новий імідж зірки.

Наприклад, 2 роки тому Примадонна опублікувала фотографію з Максимом Галкіним на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона постала з прямим волоссям та чубчиком.

Тоді їй масово у коментарях почали робити компліменти, що співачці личить ця зачіска, та зазначати, що вона має значно молодший вигляд, ніж воно є насправді.

Алла Пугачова з прямим волосям та чубчиком
Алла Пугачова з прямим волосям та чубчиком

А минулого року після критики фанатів щодо зовнішнього вигляду зірки, Алла Пугачова вирішила дати відповідь своєю світлиною, де вона постала з новою зачіскою, від якої шанувальники були в захваті.

Тоді для відвідин своїх давніх друзів обрала чорну сукню з широким ременем, що гарно підкреслив її фігуру. А замість звичного об’єму зірка обрала укладку, де частину волосся закріпила за голову та акцент зробила на чубчик.

Примадонна з цікавою укладкою
Примадонна з цікавою укладкою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини