22-річна дівчина Остапчука Полтавська вийшла у світ в одязі від французького бренду за 20 тисяч: “Віджала”

Володимир Остапчук відносно нещодавно розійшовся зі своєю дружиною Христиною Горняк, проте довго сумувати не став. Знаменитість вже зустрічається з новою дівчиною, яка нещодавно похизувалась дорогим светром

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук декілька років будував стосунки з Христиною Горняк, проте зірковий шлюб не витримав випробування часом і знаменитості вирішили розлучитись. Про причини розставання і Христина Горняк, і Володимир Остапчук досі мовчать, проте знаменитість вже почав зустрічатись з новою дівчиною.

Серце новоспеченого холостяка миттєво зайняла журналістка з Києва Катерина Полтавська. Про їхні стосунки стало відомо, оскільки на особистих сторінках в Інстаграмі знаменитості присвячували романтичні Історії одне одному, проте імен не називали. Втім, вирахувати те, що вони тепер пара, було не важко – всі фото та відео були зроблені в одній квартирі.

Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Після початку нових зіркових стосунків чимало користувачів мережі почали звертати увагу на особистий блог Катерини Полтавської. Так, за цей час дівчина вже встигла полюбитись багатьом підписникам за особливий стиль ведення блогу та гострий гумор.

Цього разу на особистій сторінці нової дівчини відомого українського шоумена з’явилась фотографія в симпатичному светрі від французького бренду AMI. Чорний одяг з лаконічним дизайном, червоним серцем і літерою “А”, ідеально пасував Катерині Полтавській. Дівчина також зазначила, що вона “віджала” светр, проте, чий він був, не розповіла.

Дівчина Остапчука показала фото в дорогому одязі
Дівчина Остапчука показала фото в дорогому одязі

Чорний светр від французького бренду створено в стилі мінімалізм – на одязі відсутні недоречні прикраси. Основна особливість стильного наряду – це крій светра. Катерина Полтавська показала, як комбінувала одяг з іншими елементами гардероба. Для свого фінального образу блогерка обрала широкі темні штани та взуття спортивного стилю на білій платформі.

Катерина Полтавська показала стильний і простий зимовий образ
Катерина Полтавська показала стильний і простий зимовий образ

Чорний светр “чіпляє” своєю вишуканою простотою. Виробник позиціює ціллю свого одягу стерти межу між повсякденністю та вишуканістю. Вартість такого светра на сайті представнику бренду в Україні сягає майже 20 тисяч гривень.

Вартість светра Катерини Полтавської
Вартість светра Катерини Полтавської

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини