Без культової лисини: спробуйте впізнати Євгена Кошового з довгим волоссям – таким і Зеленський не бачив

Євген Кошовий — один з головних коміків "Вечірнього кварталу", який має свою особливу візитівку у вигляді нестандартної зачіски. Б'ємося об заклад, що ви не бачили цього артиста з шевелюрою.

Євген Кошовий. Герой цього матеріалу став дуже популярним завдяки великому проєкту “Вечірній квартал”, а його колоритна зовнішність дозволила зіграти чимало образів. Звісно, візитівкою артиста стала його зачіска — ефектна лисина.

Важко і пригадати, у кого б з інших наших знаменитостей міг би бути такий самий стиль. Хіба, що у журналіста Дмитра Гордона чи Влада Ями. Але тільки за другом Володимира Зеленського закріпилося прізвисько “Лисий з кварталу”, за яким його впізнають навіть діти.

Втім, колись Євген ходив і з пишною шевелюрою. За словами гумориста, так було рівно до 2001-го року. Потім локони втекли із голови знаменитості. Та голомоза зачіска дуже подобається зірці. Він вважає її вельми зручною і не зраджує принципам вже понад 20 років.

Спробуйте впізнати Євгена Кошового з довгим волоссям

Родина кварталівця також розділяє естетичні вподобання голови сімейства. Навіть дочка Варвара колись на проєкті “Ліга Сміху” заради номера прибрала своє розкішне волосся. Проте, дівчинка не наважилася повністю позбутися розкішних кіс, а просто загримувала себе, надівши спеціальну накладку. Від такого ходу подій ошелешений був навіть відомий татко.

Цікаво, що сам Євген свого часу під час карантину вже намагався спробувати змінити свій імідж. Коли не потрібно було виходити на сцену чи прямувати на зйомки, він перестав голити голову та навіть показав, як виглядає з брутальною щетиною.

Нагадаємо, що Євген Кошовий — одружений та має двійко дітей. Його обраниця також є творчою людиною, але не такою публічною, як її прославлений обранець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини