Як виглядає колишня свекруха Ані Лорак: мама Мурата Налчаджиоглу зачарувала справжньою турецькою красою

Відомий український бізнесмен турецького походження сьогодні живе та працює у Києві, втім його мама виховувала свого сина на його батьківщині – в Туреччині

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен, раніше довгий час був одружений зі співачкою Ані Лорак, яка й познайомила його з Україною. Сьогодні знаменитість перебуває у шлюбі з другою дружиною, разом вони часто подорожують та цікаво проводять час. Втім, не забуває чоловік і про свою батьківщину та рідних людей.

Колишній чоловік опальної Ані Лорак активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де час від часу показує цікаві фотографії та ділиться останніми новинами зі свого життя. Так, наприклад, одного разу знаменитість вирішив показати, як виглядає його мама. У своєму блозі Мурат Налчаджиоглу опублікував фотографію рідної людини, коли та була ще маленькою.

На цьому кадрі можна було детально розгледіти риси зовнішності мами відомого бізнесмена турецького походження. Рідна людина Мурата Налчаджиоглу має темне волосся та очі такого ж темного відтінку. Ніжна усмішка та тендітні риси обличчя жінки виявились дуже схожими на зовнішність доньки Мурата та його ексдружини Ані Лорак.

Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його мама з Туреччини
Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його мама з Туреччини

Варто зазначити, що у бізнесмена також є власні діти. Донька Мурата Налчаджиоглу з’явилась на світ у його шлюбі з Ані Лорак. Довгий час шанувальники сперечались, на кого дівчинка схожа більше. Втім, після того, як чоловік показав публіці кадри своєї мами в дитинстві, все встало на свої місця – Софія Муратівна росте копією своєї бабусі.

Як сьогодні виглядає єдина донька Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак
Як сьогодні виглядає єдина донька Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак

Нагадаємо, що Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу були разом понад 10 років. У шлюбі зіркова пара досягла неабияких вершин, втім союз розпався через зради чоловіка. Нині колишні закохані зуміли побудувати щасливе особисте життя з іншими партнерами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини