Хто стрункіша – Ані Лорак чи Лілія Реус? Колишня та нинішня дружини Мурата Налчаджиоглу показались у бікіні

Відомий український бізнесмен турецького походження на початку цього року одружився вдруге. І колишня, і нинішня дружини Мурата Налчаджиоглу можуть похизуватись неабиякою красою

Мурат Налчаджиоглу переїхав жити до України після одруження зі своєю колишньою обраницею Ані Лорак. Зіркова пара познайомилась в одному з турецьких комплексів для відпочинку. Артистка вирушила у відпустку до Туреччини, де й зустріла свого першого чоловіка. Союз зіркової пари розпався через зради чоловіка, але навіть після розлучення Мурат Налчаджиоглу вирішив залишитись жити в Україні.

Саме тут знаменитість зустрів свою обраницю Лілію Реус. З 27-річною візажисткою чоловік зустрічався протягом декількох років, а на початку цього червня зіркова пара відгуляла весілля. Повернувшись з медового місяця, Мурат Налчаджиоглу та його новоспечена дружина продовжили свої робочі будні, втім вирішили провести останні літні дні на київському пляжі.

Лілія Реус позувала у стильному бікіні яскравого кольору на одному зі столичних пляжів
Лілія Реус позувала у стильному бікіні яскравого кольору на одному зі столичних пляжів

На особистій сторінці Лілії Реус у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова світлина – дружина Мурата Налчаджиоглу позувала у стильному бікіні на тлі Дніпра. Знаменитість обрала лук для купання яскравого літнього кольору, а доповнила свій образ чорними окулярами від сонця. Варто зазначити, що Лілія Реус має відмінну фізичну форму й точно слідкує за своєю фігурою.

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Ані Лорак також показала свою фігуру. Знаменитість у своєму Інстаграм-блозі опублікувала кадри, на яких танцює у чорному суцільному купальнику та на підборах. Відео було зняте за кордоном, а поруч зі співачкою танцював і її новий бойфренд – іспанський йога-тренер.

Ані Лорак на своїй сторінці показала танці у стильному чорному бікіні у своїх апартаментах
Ані Лорак на своїй сторінці показала танці у стильному чорному бікіні у своїх апартаментах

Слід зазначити, що у коментарях до нової публікації Ані Лорак її підписники зазначили, що зірка могла б краще слідкувати за своєю фігурою. Хай там як, але зірка має, хоч і не такий стрункий, як у Лілії Реус, але цілком привабливий силует.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини