Заспокійлива мантра, яка точно викличе усмішку: Нікітюк поділилася творінням, яке написав автор “Кварталу 95”

Леся Нікітюк відома своїм гумором та любов'ю посміятися. Тому всі ці місяці повномасштабного вторгнення вона активно працює над поліпшенням ментального здоров'я українців. Цього разу вона випустила заспокійливу мантру, яка точно викличе усмішку.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відома всій країні своїм почуттям гумору. Тому вона активно працює над тим, аби підтримувати моральний стан народу в нормі. Однак, вона це робить не одними жартами. Цього разу вона випустила заспокійливу мантру, яку варто послухати всім українцям, адже після цього ви точно усміхнетесь.

Раніше Леся Нікітюк підтримувала ментальне здоров’я українців бойовими піснями, нагадуючи про мужність та відвагу народу. Проте, цього разу вона обрала інший інструмент, аби нагадати українцям про ці риси.

Написав слова заспокійливої мантри з гумором Михайло Мартинюк, який також відомий своєю роботою автором на комедійному шоу “Квартал 95”. Музику створив Руслан Квінта, який працює композитором. Однак, ідея та озвучка належить саме Лесі Нікітюк.

Як зізнається зірка, вона звернулася до митців, а вони зробили все, як треба: Руслан Квінта написав музику, яка відповідає усім канонам мантри, а Михайло Мартинюк створив текст з такою собі “перчинкою”.

Зазначимо, що на обкладинці образ Лесі Нікітюк, де вона, як індійський бог Шева, з шістьма руками. Дві з них тримають по центру тризуб, третя — “коктейль Молотова”, четверта — булаву, п’ята — соняшник, а шоста — показує дулю окупантам. Одягнений цей образ в білу сорочку, червону спідницю, а доповнює це поєднання вінок з великих червоних квітів на голові та стрічки, які розлітаються з нього в різні сторони.

Обкладинка заспокійливої мантри
Обкладинка заспокійливої мантри

Про що мантра?

Уривок з мантри телеведуча опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де порадила слухати її два-три рази на ніч.

Леся Нікітюк у мантрі розповіла, що їй не страшно, адже скоро і в її будинку буде світло, а захищають її ЗСУ та ППО. Окрім цього, вона розслабляється від прогнозів Буданова та від того, що знищено 90 тисяч окупантів. Також вона нагадала українцям, що дуже важливо постійно надсилати кошти на різноманітні збори та передавати місце розташування росіян артилеристам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини