Ксенія Мішина заінтригувала новими стосунками та розповіла, для кого готує сніданки: не Еллерт

Ксенія Мішина не вперше інтригує своїх прихильників появою нового чоловіка у своєму житті. Цього разу дівчина зізналася, заради кого вона прокикається вранці.

Українська акторка та відома холостячка країни Ксенія Мішина у соціальній мережі натякнула своїм підписникам, що вона вже не самотня. Дівчина опублікувала сніданок, який вона самостійно приготувала з самого ранку. Вона смажила на сковорідці млинці з сиром і дуже цікаво підписала фото:

“Налисники з сиром для моїх хлопців :)”, – написала Ксенія.

Пост Ксенії у соціальній мережі
Пост Ксенії у соціальній мережі

Всім відомо, що у Ксенії є син Платон, тому закінчення “ів” було дуже не типовим для такої ситуації. Акторку засипали питаннями про те, що це означає і чи вона, раптом, не обмовилася.

  • “Я щось пропустила? Яких хлопців???”,
  • “ХлопЦІВ? Може, то опечатка?”, – написали підписники.

Але це знову був невеличкий обман. Ксенія відразу пояснила, що до неї приїхав її менший брат та поселився в неї в квартирі, тому й сніданок вона готувала для сина та свого брата Михайла. Дівчина опублікувала відео, де вона кудись їде та зробила офіційну заяву своїм прихильникам, яким було дуже цікаво, для кого вона готувала сніданок з самого ранку.

“Офіційна заява. Так, у мене є брат Мішин Михайло Олександрович. Але дуже приємно, що ви цікавитесь моїм особистим життям”, – написала акторка у своєму наступному пості.

Офіційна заява акторки
Офіційна заява акторки

Перед цим дівчина вже неодноразово приваблювала увагу до таємниць свого особистого життя. Вона ділился знімками з якогось романтичного побачення, а потім сказала, що все пройшло на висоті. Побачення було з квітами та романтичною вечерею. Звісно, фотографіями свого нового обранця дівчина ділитися не захотіла, тому що сказала, що для всього свій час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини