Як виглядають українські батьки Ані Лорак: виростили поп-королеву, але без громадянської позиції

Батьки Ані Лорак можуть пишатися тим, що їхня донька стала знаменитою завдяки своєю голосу та вмінням в музиці. Як виглядають бтьки співачки - дивіться далі.

Ані Лорак народилася 27 вересня 1978 року в Чернівецькій області. Перед тим, як вона з’явилася на світ, її батьки розлучилися, а в неї було ще два старших брати – Сергій та Ігор. Батько дітей, Мирослав – працював журналістом, а мама Жанна була диктором на радіо. Щодня місто прокидалося під її голос.

Спочатку дівчинку хотіли назвати Ольга, але бабуся-полька настояла на тому, щоб її назвали Кароліною, тому ніхто не став сперечатися. Після того, як її мама розлучилася з татом дівчинки, вона завела нового чоловіка на ім’я Василь. Василь любив випивати та майже не утримував сім’ю, прихосив додому копійки.

Ані Лорак з батьками
Ані Лорак з батьками

Дитинство Кароліни пройшло в бідності та горі. Сім’я згодом переїхала в Чернівці, там її маму запросили на роботу диктора, але грошей ледь вистачалона оплату квартири, що складалася з кухні та маленької кімнати. Спочатку в них не було навіть меблів, тому мама з дітьми спали на підлозі та матрасі, а якщо було холодно, то всі один біля одного лежали та грілися.

Всі речі дівчинка носила після своїх братів. Вони завжди були великі для неї, але іншого виходу не було. Майбутня співачка не знала що це таке – нове взуття та одяг.

Кароліна та її старший брат
Кароліна та її старший брат

В 1985 році мама народила меншого брата Андрія, і в зв’язку з цим довелося віддати Кароліну та брата Ігора в інтернат. Одяг, який давали там та їжа здавалися для дівчинки чимось чарівним. Не дивлячись на це, до неї навідувався батько, який купував їй нові іграшки та водив за цукерками. Чоловік навіть пропонував дітям переїхати жити до нього, але вони боялися, що мама образиться.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини