“От чого так завжди?”: донька Віктора Павліка від другого шлюбу поскаржилась на несправедливість життя

Відомий український музикант Віктор Павлік – ще й багатодітний батько. Донька знаменитості нещодавно обурилась фактом, який стовідсотково бентежить мільйони українців

Донька відомого українського музиканта Віктора Павліка, хоча, за зізнанням її зіркового батька, зовсім непублічна персона, таки веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Дівчина час від часу ділиться зі своїми підписниками новими фотографіями та цікавими деталями зі свого життя. Цього разу Христина Павлік вирішила поскаржитись на несправедливість життя.

Донька Віктора Павліка Христина веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм
Донька Віктора Павліка Христина веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм

Насправді нічого серйозного або навіть страшного у житті єдиної доньки відомого українського музиканта не сталось. Дівчина всього лиш поскаржилась на те, що варто їй було сховати зимовий одяг і нарешті дістати з шухляд весняні речі, на вулиці пішов сніг. Христина також опублікувала стильний знімок у дзеркалі ліфта.

От чого так завжди, тільки дістала весняне пальто, на тобі – гору снігу

– жартома поскаржилась Христина Вікторівна Павлік.

На опублікованій фотографії з ліфта дівчина позувала у стильному чорному пальто, під яким “ховалась” симпатична світла кофтинка під горло. Христина доповнила образ чорною сумкою через плече, а з аксесуарів зупинилась на золотих сережках.

Донька Віктора Павліка Христина поскаржилась на погоду та показала стильний лук
Донька Віктора Павліка Христина поскаржилась на погоду та показала стильний лук

Нагадаємо, що відомий український музикант Віктор Павлік був одружений чотири рази. У першому шлюбі знаменитість став батьком старшого сина Олександра, якого йому народила закохана, на ім’я Лідія. Вдруге Віктор Павлік став татом доньки Христини, про яку і йшла мова. Подейкують, що з другою дружиною та мамою своєї єдиної доньки співак почав стосунки таємно, коли ще був у шлюбі з Лідією.

Хай там що, у цьому союзі на світ з’явилась, як розповідає зірковий батько, тиха та зовсім непублічна дівчина Христина. До слова, знаменитість сьогодні вже має власну родину та навіть встигла стати мамою – дівчина подарувала Вікторові Павліку онука.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини