Турецький красень Мурат Налчаджиоглу готується до весілля: колишня Ані Лорак стурбована не на жарт

Колишній чоловік української співачки-зрадниці Ані Лорак готується до свого наступного весілля. Схоже, в жінки є привід для хвилювання та усвідомлення, якого красеня вона втратила.

Зараз Ані Лорак перестала бути улюбленицею українців, з початком повномасштабного вторгнення жінка забула про мову, забула про цінності та шанування власної держави. Лорак обрала позицію мовчунки, якій зручно гребсти лопатою гроші за виступи в росії. Крім цього, вона підтримує дружні зв’язки із зірками російського шоу-бізнесу, які теж мовчать про війну зі сторони російської федерації.

Для свого екс-коханого Мурата Налчаджиоглу Ані Лорак теж більше не в пріоритеті. Пара була дуже довгий час разом і шлюбі в них народилася донька Софія, якій зараз 10 років, але це не скасовує того, що кохання чоловіка до Лорак давно в минулому.

Мурат Налчаджиоглу пішов від Лорак до іншої
Мурат Налчаджиоглу пішов від Лорак до іншої

Мережею не раз ходили чутки про походеньки Мурата до інших жінок, поки Лорак була на своїх гастролях. Втім, пара то розлучалася, то воз’єднувалася, але вони прийняли рішення не продовжувати токсичні стосунки.

Зараз екс-коханий Лорак будує своє життя з новою коханою Лілією, якій зробив пропозицію ще в 2021 році. З того часу дівчина є його нареченою, але до весілля вони активно готуються весь час. До слова, нова обраниця Мутара є щирою патріоткою та залюбки підтримує Україну і спілкується українською мовою. Схоже, що Налчаджиоглу зробив правильний вибір на користь правильної українки, а не тієї, яка досі грається в мовчанку.

Мурат Налчаджиоглу готується до свого наступного весілля

Сама ж Лорак будує стосунки з іспанцем, якого нещодавно в Мережі навчала російської мови. Прихильники були обурені такою поведінкою жінки і написали багато негативних коментарів, але Лорак на них, як завжди, не відреагувала та зробила вигляд, що ніхто нічого не написав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини