Екс-чоловік Ані Лорак, довів, хто у їхньому шлюбі дійсно любив Україну: перейшов з турецької на нашу мову

Ані Лорак зі своїм колишнім чоловіком Муратом відзначилися минулого року, коли почалося повномасштабне вторгення. Втім, є нюанс. Яскравий турецький бізнесмен ще раз нагадав, наскільки він любить Україну.

Подружня пара Ані Лорак і її чоловіка Мурата завжди привертала до себе увагу. Навіть після розлучення, їхньому особистому життю не давали спокою прихильники. У 2022-му році у мережі ці постаті знову стали найбільш обговорюваними через повномасштабну війну в Україні.

Колишні закохані опинилися по різні боки барикад. Всіх дивував парадокс: чому уродженка Буковини, Кароліна Куєк, не проронила ні слова на підтримку Батьківщини, а іноземець, підданий Туреччини, одразу заявив, що він — за нас, за Україну.

Ба більше Мурат вразив всіх, коли перейшов на українську. Раніше свої сторінки у соціальних медіа він вів виключно російською, але з часом почав пробувати писати солов’їною. Не завжди виходить ідеально правильно, та слід віддати належне: чоловік, який взагалі виріс у тюркомовному середовищі став звертатися до прихильників їхньою рідною мовою. До речі, його популярна екс-дружина навіть після 24-го лютого не змогла видавити з себе ані слова по-нашому.

Екс-чоловік Ані Лорак, довів, хто у їхньому шлюбі дійсно любив Україну

Фанати, звісно, у захваті від того, що колишній Лорак підтримав нашу країну. У коментарях під кожною його публікацією — купа компліментів. Прихильники дякують за підтримку та пишуть:

  • “Сподіваюсь Україна дала вам громадянство. Інтелектуали завжди перемагають нам пощастило, що ви є в нас”
  • “Дякуємо за Вашу плідну працю та підтримку”
  • “Дякуємо, що пишете українською”
  • “Дякуємо вам за таку колосальну підтримку для нашої країни”

Нагадаємо, що Ані Лорак з Муратом розійшлися у 2019-му році. У них є спільна дочка Софія, яку не обмежують у спілкуванні з татом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини