Кошовий, Казанін і Птушкін показали, як допомагали тваринам в притулку: Зеленський може пишатися “Кварталом”

Головні зірки "Кварталу-95" Євген Кошовий та Степан Казанін, а також відомий тревел блогер Антон Птушкін показали, як вони допомогли тваринам у новому притулку.

З початком повномасштабного вторгнення великої допомоги та підтримки почали потребувати не лише люди, але й тварини, які залишились покинутими в різних містах України. Деякі господарі в міру своєї байдужості не стали забирати улюбленців з собою, розцінюючи їх як тягар під час поїздки, але були й такі, які забирали маленьких друзів в подорожі Украною чи за кордон.

Тим часом, в Україні збільшується кількість притулків і один з таких відкрився близько двох місяців тому в Ірпіні. Станом на зараз там вже проживає понад сто тваринок, яким дуже потрібна допомога. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як Птушкін, Казанін та Кошовий допомагають тваринам.

Птушкін, Кошовий та Казанін допомагають тваринам у притулку
Птушкін, Кошовий та Казанін допомагають тваринам у притулку

Як виявилося, цей притулок з самого початку знаходиться під опікою студії “Квартал-95”, а самі актори час від часу навідуються до нього, щоб подивитися, як себе почувають тварини, проводять прибирання та допитуються у працівників притулку, які необхідні речі докупити для того, щоб тварини почували себе значно краще.

“У нас толока така. Мені здається, до цього повинен бути залучений кожен!”, – каже Кошовий.

Птушкін, Кошовий та Казанін допомагають тваринам у притулку
Птушкін, Кошовий та Казанін допомагають тваринам у притулку

Євген Кошовий разом з Степаном Казаніним влаштували прибирання у вольєрах. До них вирішив доєднатися головний тревел-блогер країни Антон Птушкін. Чоловіки не крутили носом, не вимагали стерильності, а без зайвих слів взялися за прибирання. Зараз дуже важливо зберігати людяність і розуміти, що допомога кожного надзвичайно важлива. Особливо, коли це стосується тварин, які не можуть просто взяти і переїхати чи подбати про себе без допомоги людини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини