Лія Ахеджакова взяла до рук прапор України і вклонилася зі сцени: дала чітко зрозуміти, на якому вона боці

Відома акторка і виконавиця ролі секретарки Вірочки у фільмі "Службовий роман", Лія Ахеджакова, вкотре показала, що підтримує Україну. Зірка з гордістю пригорнула до себе наш стяг.

Лія Ахеджакова. Ця знаменитість, яка увійшла в історію кінематографа, як виконавиця легких гумористичних ролей, вразила всіх, пригорнувши до себе прапор України. Це сталося на сцені у Німеччині, а зірка зірвала аншлаг оплесків. Відео, де акторка пригортає до себе жовто-блакитний стяг набрало купу коментарів, де селебріті дякують за її позицію.

Лія Ахеджакова у Німеччині взяла з собою на сцену прапор України

Користувачі мережі пишуть:

  • “А цій людині низький уклін, дякую вам”
  • “Безстрашна Ахеджакова, безмежна вдячність за підтримку, за добрі слова, ви найкраща”
  • “Лієчка, ви — велика людина. Дякуємо вам. Бажаю вам прожити ще скільки ви прожили, бо таких, як ви людей бракує на планеті”
  • “Дякуємо вам за підтримку України!!!!! Це дійсно адекватна людина, неперевершена акторка!!!!”

Знаменитість вже давно підтримує Україну, ще з 2014-го року, коли росія розпочала вперше агресію проти нашої держави. Лія відверто заявляла, що не вірить пропаганді свого уряду та стоїть на боці країни, де народилася. Походить Ахеджакова з Дніпра. У 2022-му акторка не змінила своїх поглядів, була звільнена з театру, де працювала близько 50-ти років. Хоч за документами вона пішла начебто за власним бажанням.

Лія Ахеджакова у Німеччині взяла з собою на сцену прапор України

Цікаво, що на сторінці у Вікіпедії, де є інформація про артистку російською мовою, тамтешні користувачі зробили цілий розділ з назвою “Погляди”, де пригадали зірці всі позитивні вислови у бік України. Звісно не обійшлося і без хейту у мережі, адже її співгромадяни не соромилися порочити навіть Аллу Пугачову, яка дала зрозуміти, що не підтримує російський уряд і його дії на території чужої країни.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини