“Завжди горою стояв”: Олена Шоптенко розповіла про зміни в житті після Володимира Зеленського

Хореографиня Олена Шоптенко нещодавно дала інтерв'ю програмі "ЖВЛ". Там вона розповіла багато цікавих фактів із свого життя, зокрема і про свого колишнього колегу по паркету Володимира Зеленського.

Життя повне неймовірних поворотів і може привести до найнесподіваніших зустрічей, які визначать подальший шлях. Важко уявити, що колишній учасник шоу “Танці з зірками” стане майбутнім президентом. Але життя Володимира Зеленського – це саме така незвичайна історія. Ще більше дивовижним видається той факт, що під час участі у першому сезоні цього танцювального шоу, він зустрів свою партнерку Олену Шоптенко, яка пізніше стала відомою хореографинею.

У першому сезоні “Танці з зірками” Олена Шоптенко та Володимир Зеленський були невіддільними партнерами на танцювальному паркеті. Їх сумісний танець вражав та зачаровував глядачів, і вони здобули перемогу в цьому неймовірному шоу. Але перемога виявилася не єдиною нагородою, яку отримала Олена від своєї участі в цьому проекті.

За час, проведений разом на танцювальному паркеті, Володимир Зеленський надав Олені безцінні поради, які виявилися корисними і для її подальшої кар’єри. Слова майбутнього президента вплинули не лише на її танцювальні навички, а й на її особистість загалом. Вони разом вчилися, підкорювали вершини та зростали в процесі спільної роботи.

Олена Шоптенко розповіла про вплив роботи із Володимиром Зеленським на життя
Олена Шоптенко розповіла про вплив роботи із Володимиром Зеленським на життя

Олена зазначила, що той період її життя залишив глибокий слід. Відтоді вона стала однією з найпопулярніших хореографинь, яка не тільки працює в Україні, а й виходить за її межі.

Олена відзначає, що співпраця з Володимиром Зеленським не лише підвищила її професійні навички, а й дала поштовх до розвитку. Вона зазначила, що деякі поради майбутнього президента досі впливають на її роботу, сприяючи створенню вражаючих танцювальних постановок.

Олена також підкреслила, що Володимир Зеленський завжди підтримував людей, стоявши за них, і ця риса його характеру залишається і сьогодні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини